25 C
România
17 septembrie 2021
Vacanta in Israel, calatoria perfecta catre soare
Turism

Vacanta in Israel, calatoria perfecta catre soare

Regiunea sudică a Israelului este o combinație incitantă între splendoare naturală, aventuri captivante, și plăceri senzaționale. O călătorie în sudul Israelului este la fel de captivantă ca 4 vacanțe uimitoare într-una singură: în primul rând, este o vacanță unică în deșert, cu solemnitatea peisajelor grandioase, o imensă varietate de aventuri extreme și o gamă unică de oferte de cazare – de la B&B-uri rustice și neobișnuite la opțiuni hedoniste de campare în condiții de lux.

În al doilea rând, una dintre cele mai uimitoare bijuterii ale Israelului, Marea Moartă, faimoasă în întreaga lume, este în mod oficial cel mai jos loc de pe Pământ, unde vă puteți bucura de soare în timp ce plutiți pe apa faimoasă și vindecătoare.

În al treilea rând – siturile și priveliștile minunate. De la magnifica fortăreață Masada, cu unul dintre cele mai uimitoare răsărituri pe care le veți vedea vreodată la frumoasa rezervație naturală Timna și peisajele impunătoare ale Craterului Ramon – Marele nostru Canion.

Ultima, dar nu cea din urmă – fantastica stațiune Eilat, o oază supremă în inima deșertului. Orașul soarelui etern, situat pe pe malurile apei răcoritoare a Mării Roșii, oferă o mulțime de activități captivante, hoteluri de 5 stele, opțiuni excelente de scufundări recreaționale și, desigur, delicii culinare și viață de noapte neîntreruptă.

Statul Israel este cuprins intre Marea Moarta si raul Iordan,in est, si tarmul Marii Mediterane in vest. In nord se invecineaza cu Siria si Liban, in est cu Iordania, iar in sud-vest cu Egiptul. In sud prin Golful Akaba are iesire la Marea Rosie.

Stiri pe aceeasi tema

VACANTE LA 1 EURO IN TURCIA SI GRECIA. Oferta, disponibila la Targul de Turism de la Romexpo

Corina Alexandru

Romania traverseaza o criza a fortei de munca, cu precadere in industria turistica. Solutia, cresteri de salarii sau import de muncitori?

Ioana Badulescu

Plaja terapeutica dedicata persoanelor cu dizabilitati din Constanta, anulata de Apele Romane. Sectorul de plaja alocat initial a fost inchiriat unor beach baruri

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult