Vacanta in Israel, calatoria perfecta catre soare
Turism

Vacanta in Israel, calatoria perfecta catre soare

Regiunea sudică a Israelului este o combinație incitantă între splendoare naturală, aventuri captivante, și plăceri senzaționale. O călătorie în sudul Israelului este la fel de captivantă ca 4 vacanțe uimitoare într-una singură: în primul rând, este o vacanță unică în deșert, cu solemnitatea peisajelor grandioase, o imensă varietate de aventuri extreme și o gamă unică de oferte de cazare – de la B&B-uri rustice și neobișnuite la opțiuni hedoniste de campare în condiții de lux.

În al doilea rând, una dintre cele mai uimitoare bijuterii ale Israelului, Marea Moartă, faimoasă în întreaga lume, este în mod oficial cel mai jos loc de pe Pământ, unde vă puteți bucura de soare în timp ce plutiți pe apa faimoasă și vindecătoare.

În al treilea rând – siturile și priveliștile minunate. De la magnifica fortăreață Masada, cu unul dintre cele mai uimitoare răsărituri pe care le veți vedea vreodată la frumoasa rezervație naturală Timna și peisajele impunătoare ale Craterului Ramon – Marele nostru Canion.

Ultima, dar nu cea din urmă – fantastica stațiune Eilat, o oază supremă în inima deșertului. Orașul soarelui etern, situat pe pe malurile apei răcoritoare a Mării Roșii, oferă o mulțime de activități captivante, hoteluri de 5 stele, opțiuni excelente de scufundări recreaționale și, desigur, delicii culinare și viață de noapte neîntreruptă.

Statul Israel este cuprins intre Marea Moarta si raul Iordan,in est, si tarmul Marii Mediterane in vest. In nord se invecineaza cu Siria si Liban, in est cu Iordania, iar in sud-vest cu Egiptul. In sud prin Golful Akaba are iesire la Marea Rosie.

Articole asemănătoare

Therme Bucuresti, cel mai mare parc termal din Europa, se deschide in ianuarie

Lucy Ionesco

Cheile Garlistei, o zona spectaculoasa si salbatica din Muntii Aninei

Lucy Ionesco

Fara vize Schengen in Emirate, Columbia, Insulele Marshall si alte 16 tari din Pacific si Caraibe

Lucy Ionesco