VACANTE LA 1 EURO IN TURCIA SI GRECIA. Oferta, disponibila la Targul de Turism de la Romexpo

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 13, 2015 17:13

VACANTE LA 1 EURO IN TURCIA SI GRECIA. Oferta, disponibila la Targul de Turism de la Romexpo

Vacante la 1 euro in Turcia sau Grecia! Aceasta este cea mai tentanta oferta disponibila la Targul de Turism de la Romexpo. Pare de necrezut, dar aceasta este oferta agentiilor de turism prezente la editia de primavara a Targului de Turism, disponibil publicului in perioada 12 – 15 martie 2015 la complexul Romexpo din Bucuresti. 

Vacantele in Turcia si Grecia sunt mai mult decat accesibile pentru toti romanii. Tariful all inclusive per persoana incepe de la 1 Euro si include 7 nopti cazare la hotel de 2* si 3* . Turistii trebuie insa sa achite transportul, care nu este inclus in aceasta oferta incredibila. Asprovalta, Kefalonia, Skiathos, Thassos,  Corfu, Halkidiki, Antalya sunt doar cateva  dintre insulele si statiunile grecesti si turcesti pe care le pot alege drept destinatii doritorii de sejururi ieftine.

Te-ar putea interesa si: Jumby Bay, insula privata din Antigua cu plaje de vis si peisaje luxuriante tropicale

HotWeek.ro iti recomanda si: Patriarhia Romana face concurenta agentiilor de turism

In partea opusa, cele mai extravagante si mai exotice oferte turistice depasesc 70 000 euro, ajungand chiar si la 100 000 euro, dar vacanta de vis  va avea 30 de zile, pe care turistii care isi permit aceste sume le pot petrece in Iordania sau Maldive.

Din cadrul  Targului de turism de la Romexpo nu lipsesc ofertele pentru copii, care isi pot petrece 7 zile departe de parinti cu 300 euro.

Cei care nu vor sa mearga in alte colturi ale lumii in vacanta sau concediu si prefera sa ramana in tara, pot alege ca destinatie Delta Dunarii, pentru care tour operatorii au pregatit preturi speciale.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.