Lifestyle

Vaccinul antihepatita Euvax B Pediatric, vehiculat neoficial ca posibila cauza a imbolnavirii bebelusilor

Un vaccin antihepatita este vehiculat ca posibila cauza a imbolnavirii bebelusilor din Arges. Informatia apare atat pe unele canale media, dar mai ales pe retelele de socializare. Ipoteza arata ca ar fi vorba despre vaccinul antihepatita Euvax B Pediatric. 

Zeci de internauti vorbesc pe aceasta tema pe Facebook. Printre ei si Iulian Capsali, care a scris pe pagina sa de socializare ca „vaccinul distruge vieți, dar legea obligativității vaccinurilor stă să iasă la presiunea BigPharma asupra guvernului tehnocrat”. Va prezentam mai jos doua mesajul sau.

Vaccinul distruge vieți, dar legea obligativității vaccinurilor stă să iasă la presiunea BigPharma asupra guvernului tehnocrat

Alte trei cazuri s-au înregistrat la Focșani și unul la Alexandria, într-una din situații o fetiță fiind transferată de urgență la București. Alți doi copii sub un an au prezentat aceleași simptome, iar părinții au decis să meargă cu ei, de urgență, la București.

Doi experţi internaţionali de la Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor, care vor ajuta la investigarea situaţiei copiilor îmbolnăviţi în Argeş, au ajuns astăzi în București. Nu poti vinde „portocale” la nesfârșit populației. Să sperăm că experții sunt obiectivi…

Primul ministru, Preşedintele Johannis, ministrul sănătății, Arafat, nimeni nu merge în spitale, nimeni nu vede în asta o tragedie, pentru că nu se poate scoate un profit politic, aşa cum s-a întâmplat la „Colectiv”.

Tinerii frumoși și liberi nu zic nimic, nu ies în stradă, nu cer demisii pentru că serviciile nu-i instigă să dea jos guvernul la cererea Hegemonului. Cioloș nu e de vină. Huliții preoți ai hulitei Biserici își fac datoria față de puii de om care suferă și se roagă pentru cei plecati la Domnul. Alături, evident, de medicii din spitale.

Se discută o lege dorită de trusturile BigPharma, a vaccinării obligatorii, în timp ce trei copii au murit, 42 de copii sunt internați la Pitești în acest moment, starea lor fiind gravă dar stabilă, şapte copii se află internaţi în spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic, dintre care patru sunt pe secţia de nefrologie iar doi mai primesc dializă peritoneală, având imunitatea distrusă.

Datorita sechelelor lăsate de acest șoc, mulţi dintre ei vor suferi toată viaţa.

Foto: Facebook

 

Articole asemănătoare

MPFM 31 OCTOMBRIE 2013. Trei cupluri consacrate puse la grea incercare

Bogdan

Moise Guran a avut de ales inainte sa renunte la emisiunea Biziday. A preferat generatia bizi, care nu mai sta in fata televizorului

Bogdan

Promisiuni pe care trebuie sa ni le facem noua insine pentru a fi fericiti

Lucy Ionesco