Social

Vadim Tudor, inmormantare cu onoruri militare. VIDEO

Inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor are loc joi, 17 septembrie, in Cimitirul Ghencea. Deopotriva de iubit si de hulit, Vadim Tudor va avea parte de o inmormantare cu onoruri militare, dupa ce sute de oameni au trecut, in ultimele doua zile, pe la capataiul lui pentru a-si lua ramas bun.

„Conform ultimelor date pe care le avem din partea familiei, programul anunțat anterior s-a modificat, astfel că se va pleca de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou la ora 10,00, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc la Cimitirul Ghencea Civil la ora 12,00″, potrivit unui comunicat transmis presei de PRM.

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara in Spitalul Militar Central din Capitala. Politicianul a fost dus in cursul zilei de luni, cu o ambulanta, la camera de garda, dupa ce a acuzat probleme respiratorii. Starea de sanatate s-a agravat spre dupa-amiaza, iar in cursul serii politicianul a decedat.

Corneliu Vadim Tudor a fost scriitor, politician şi jurnalist, a fondat Partidul România Mare, a înfiinţat revista România Mare, a scris 32 de cărţi, din care volume de poezie şi publicistică şi a candidat de cinci ori la preşedinţia României.

DETALII DESPRE INMORMANTAREA LUI CORNELIU VADIM TUDOR

ULTIMA POEZIE A LUI VADIM TUDOR

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949 şi a murit pe 14 septembrie 2015. A absolvit în 1971 Universitatea Bucureşti, Facultatea de Filosofie. În perioada 1978–1979 a urmat la Universitatea din Viena un curs de istorie, ca bursier „Herder”, devenind doctor în istorie.

A publicat 32 de cărţi, din care volume de poezie şi publicistică, unele editate şi în franceză, engleză şi arabă, şi a scris piese de teatru.

Dumnezeu sa-l ierte!

Stiri pe aceeasi tema

Guvernul a modificat Statutul rezervistilor voluntari. Noua lege prevede bani mai multi la indemnizatia de instalare si mai putine restrictii

Ioana Badulescu

Campionatul Mondial de Fotbal 2014: URUGUAY – ANGLIA 2-1 (1-0) in grupa D

Bogdan

Legea RCA, blocata pana dupa alegerile locale. Norma RCA se va transforma in Legea RCA, potrivit proiectului

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult