Social

Vadim Tudor, inmormantare cu onoruri militare. VIDEO

Inmormantarea lui Corneliu Vadim Tudor are loc joi, 17 septembrie, in Cimitirul Ghencea. Deopotriva de iubit si de hulit, Vadim Tudor va avea parte de o inmormantare cu onoruri militare, dupa ce sute de oameni au trecut, in ultimele doua zile, pe la capataiul lui pentru a-si lua ramas bun.

„Conform ultimelor date pe care le avem din partea familiei, programul anunțat anterior s-a modificat, astfel că se va pleca de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou la ora 10,00, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc la Cimitirul Ghencea Civil la ora 12,00″, potrivit unui comunicat transmis presei de PRM.

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara in Spitalul Militar Central din Capitala. Politicianul a fost dus in cursul zilei de luni, cu o ambulanta, la camera de garda, dupa ce a acuzat probleme respiratorii. Starea de sanatate s-a agravat spre dupa-amiaza, iar in cursul serii politicianul a decedat.

Corneliu Vadim Tudor a fost scriitor, politician şi jurnalist, a fondat Partidul România Mare, a înfiinţat revista România Mare, a scris 32 de cărţi, din care volume de poezie şi publicistică şi a candidat de cinci ori la preşedinţia României.

DETALII DESPRE INMORMANTAREA LUI CORNELIU VADIM TUDOR

ULTIMA POEZIE A LUI VADIM TUDOR

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949 şi a murit pe 14 septembrie 2015. A absolvit în 1971 Universitatea Bucureşti, Facultatea de Filosofie. În perioada 1978–1979 a urmat la Universitatea din Viena un curs de istorie, ca bursier „Herder”, devenind doctor în istorie.

A publicat 32 de cărţi, din care volume de poezie şi publicistică, unele editate şi în franceză, engleză şi arabă, şi a scris piese de teatru.

Dumnezeu sa-l ierte!

Stiri pe aceeasi tema

Profesori, cumparatori de diplome. Mai multe cadre didactice ar fi beneficiat de gradatii si salarii mai mari in baza unor diplome si certificate de participari la simpozioane falsificate

Ioana Badulescu

Incepe o noua runda de testari RO-ALERT catre telefoanele mobile aflate in raza celulelor de telefonie mobila din anumite zone

Cristiana Petrariu Bota

Fenomen meteo periculos in Romania! Anuntul facut de ANM

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult