Nu mai sunt bani de pensii si salarii, sustine presedintele Comisiei economice din Senat: Guvernul traieste pe datorie!
Politica

Val de demiteri aprobate de premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a aprobat, luni, eliberarea din functii a secretarilor de stat de la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale – Valer Marian Ionescu, Oana Popescu, Iolanda Mihaela Staniloiu si Oana Silvia Toiu, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Tot luni, Sorin Grindeanu l-a numit secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice pe Ionut Misa, iar pe Oana Bogdan a eliberat-o, la cerere, din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.

La Ministerul Fondurilor Europene, secretarul general Virgil Lucian Butiu si secretarul general adjunct Camelia Mihaela Izvoran au fost eliberati din functie.

Stiri pe aceeasi tema

Sedinta Consiliului National al PSD va avea loc duminica la Parlament, urmand a se constitui o noua structura

Ioana Badulescu

Basescu, despre criza refugiatilor: Articolul 3 din Constitutie spune ca pe teritoriul Romaniei nu se pot stramuta populatii

Cristiana Petrariu Bota

PSD nu vrea alegeri anticipate si va propune un nou premier la Cotroceni. Dragnea: Coalitia are majoritate in Parlament

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult