Refugiati Ungaria
Externe

Val de refugiati musulmani la granita Romaniei cu Ungaria

Val de refugiati la frontiera Romaniei cu Ungaria, la Roszke. Televiziunile de stiri maghiare, citate de agentiile de presa din Romania, difuzeaza in continuare informatii despre invazia musulmanilor, mii de persoane fortand granita Ungariei cu Serbia.

Satul Roszke, din regiunea Csongrad, este punctul prin care zeci de mii de musulmani incearca sa ajunga cu orice risc in Europa.

Autoritatile au estimat la 23.000 numarul celor care vor trece prin granita UE prin Roszke. Zona este apropiata si de frontiera Romaniei, regiunea Csongrad fiind in apropiere de judetul Timis, la o distanta de 49 de kilometri pe sosea si mai putin de 30 de kilometri in linie dreapta, peste terenurile agricole.

Stiri pe aceeasi tema

Marile companii din Marea Britanie denunta degringolada Brexit. Seful Siemens UK: Afacerile si locurile de munca sunt in pericol

Cristiana Petrariu Bota

Ambasada Rusiei, ceremonie solemna in Bucuresti la a 70-a aniversare a Victoriei in Marele Razboi Patriotic 1941-1945

Cristiana Petrariu Bota

Nicolae Timofti cere Rusiei retragerea trupelor din Transnistria

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult