Valeriu Strelet, premierul Rep. Moldova, nu vrea Unirea Moldovei cu Romania
Externe

Valeriu Strelet, premierul Rep. Moldova, nu vrea Unirea Moldovei cu Romania

Valeriu Strelet, noul premier al Republicii Moldova, nu vrea Unirea tarii sale cu Romania. Noul premier moldovean a declarat ca Bucureștiul și Chișinăul sunt interesate să dezvolte relații de parteneriat între cele două țări, insa ca problema unirii Moldovei cu România nici nu se discută de către autoritățile celor două state.

Într-un interviu la postul de televiziune Publika, Valeriu Streleț a spus:

Victor Ponta, mesaj din concediu pentru premierul Rep. Moldova

“Romania este principalul nostru susținător și în aspirațiile de integrare europeană, dar astăzi nici autoritățile de la București și nici cele de la Chișinău nu pun problema unei eventuale contopiri într-un singur stat.”

Streleț a declarat că își dorește restabilirea cooperării cu Rusia și normalizarea relațiilor bilaterale cu aceasta. Rusia rămâne un partener important pentru Chișinău, a afirmat noul premier.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. HotWeek.ro poate fi urmarit si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

Macel pe bursele americane. Ce urmeaza dupa cea mai mare pierdere de puncte intr-o singura zi de tranzactionare din istorie?

Ioana Badulescu

UE avertizeaza Marea Britanie: Suntem complet pregatiti pentru un Brexit fara acord si sper ca si britanicii sunt. Vor avea cel mai mult de pierdut!

MAE reactioneaza la fotografiile lui Viktor Orban postate pe Facebook

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult