Zgonea, reactie dupa ce Olguta Vasilescu a fost retinuta: Imi pare rau!
Politica

Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Valeriu Zgonea poate fi revocat din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Decizia a fost luata de Comisia de Statut din Parlament care a analizat cererea PSD, iar decizia finala va fi luata în ședința Birourilor Permanente Reunite aleParlamentului.

Care a fost reactia lui Valeriu Zgonea? “Să nu ne grăbim”, a transmis președintele Camerei Deputaților pe holul Parlamentului.

„Foarte bine! Când acel document va veni la Biroul Permanent al Camerei eu voi urmări procedurile legale pe care le are fiecare dintre noi. Să nu ne grăbim!”, a afirmat Zgonea, citat de Europa FM.

Valeriu Zgonea poate fi revocat din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Decizia vine de la Comisia de Statut din Parlament care a analizat cererea Partidului Social Democrat. Se va decide definitiv în ședința Birourilor Permanente Reunite ale celor două camere.

“Să nu ne grăbim” a transmis președintele Camerei Deputaților pe holul Parlamentului.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea: „Foarte bine! Când acel document va veni la Biroul Permanent al Camerei eu voi urmări procedurile legale pe care le are fiecare dintre noi. Să nu ne grăbim!”.

Articole asemănătoare

Cine va fi noul sef al grupului PSD din Senat dupa plecarea lui Ilie Sarbu?

Lucy Ionesco

Cine va fi viitorul comisar european al Romaniei si ce portofolii sunt vizate

Lucy Ionesco

Irina Munteanu a fost numita in functia de subprefect de Cluj

Lucy Ionesco