0.4 C
România
28 octombrie 2021
Zgonea, reactie dupa ce Olguta Vasilescu a fost retinuta: Imi pare rau!
Politica

Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Valeriu Zgonea poate fi revocat din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Decizia a fost luata de Comisia de Statut din Parlament care a analizat cererea PSD, iar decizia finala va fi luata în ședința Birourilor Permanente Reunite aleParlamentului.

Care a fost reactia lui Valeriu Zgonea? “Să nu ne grăbim”, a transmis președintele Camerei Deputaților pe holul Parlamentului.

„Foarte bine! Când acel document va veni la Biroul Permanent al Camerei eu voi urmări procedurile legale pe care le are fiecare dintre noi. Să nu ne grăbim!”, a afirmat Zgonea, citat de Europa FM.

Valeriu Zgonea poate fi revocat din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Decizia vine de la Comisia de Statut din Parlament care a analizat cererea Partidului Social Democrat. Se va decide definitiv în ședința Birourilor Permanente Reunite ale celor două camere.

“Să nu ne grăbim” a transmis președintele Camerei Deputaților pe holul Parlamentului.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea: „Foarte bine! Când acel document va veni la Biroul Permanent al Camerei eu voi urmări procedurile legale pe care le are fiecare dintre noi. Să nu ne grăbim!”.

Stiri pe aceeasi tema

Legea alegerilor locale, adoptata de Senat. Ce prevede noua lege

Cristiana Petrariu Bota

Elena Udrea a refuzat sa mearga la controlul ginecologic

Corina Alexandru

Partidul Colectiv, o solutie pentru Romania? Bogdan Naumovici: E o necesitate a unei jumatati de tara

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult