21.1 C
România
26 septembrie 2022
Guvernul Orban a cazut prin motiune de cenzura, cearta politica va fi arbitrata de Klaus Iohannis
Breaking NewsSocial

Valoarea tichetelor de masa a fost majorata in Camera Deputatilor

Valoarea tichetelor de masa a fost majorata, marti, de Camera Deputatilor. Astfel, valoarea unui tichet creste de la aproximativ 15 lei la 20 de lei, Camera Deputatilor avand calitatea de for decizional. Actul normativ initiat de social-democrati va intra in vigoare in prima luna dupa publicarea in Monitorul Oficial. 

Deputatul PNL, Mara Calistra, a explicat era necesara o astfel de majorare deoarece preturile au crescut, iar valoarea de 15 lei nu mai acoperea cele prevazute la momentul adoptarii acestei legi.

„Preturile au crescut. Cu un tichet de masa in valoare de 15,18 lei nu se mai pot achizitiona toate cele prevazute la momentul la care aceasta lege a fost adoptata, motiv pentru care este necesara aceasta crestere si daca stam sa ne uitam pe termen mediu si lung in ceea ce priveste adoptarea acestui proiect de lege, vom vedea foarte clar doua aspecte: unul, ca vom ajuta mediul privat din Romania si numarul doi, ca aceste sume se vor regasi din nou in economia Romaniei, generand plus valoare in sistemul nostru economic”, a spus deputatul liberal.

Related posts

Cardul de sanatate, folosit de pensionari in locul tichetelor de calatorie CFR

Lucy Ionesco

Procurorul general Augustin Lazar, la RFI: Nu este niciun motiv de revocare a procurorului Kovesi, care in mod clar lucreaza in cadrul legii

Ioana Badulescu

Incendiu în Centrul Vechi din Bucureşti !

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult