IT/Stiinta

VALUL X in 28 septembrie. X WAVES invaluie Pamantul cu energie cosmica. Omenirea trece in 5D. Ce inseamna a cincea dimensiune

In 28 septembrie 2015 un urias masiv de Unde X (Eave X) va invalui Pamantul, energia cosmica urmand a duce planeta noastra in cea de-a cincea dimensiune. Specialistii in bioelectromagnetica vorbesc despre un val de evolutie care s-ar produce in jurul datei de 28 septembrie, specialistii afirmand ca particulele de lumina foton-gamma care vor lovi Pamantul vor produce o schimbare de ADN, iar efectul imediat va fi ca fiintele care au o frecventa, pe rezonanta Schumann, de cel putin 17 Hz vor fi propulsate in cea de-a 5-a dimensiune.

Convorbirile dintre Casa Alba si Vatican au fost si ele puse pe seama schimbarilor care se produc in jurul datei de 28 septembrie. Presa de peste Ocean vorbeste despre o intalnire Obama – Papa Francisc care s-ar fi tinut si in contextul exercitiului Jade Helm al Armatei SUA. Operatiunea Jade Helm a avut loc in perioada 15 iulie – 15 septembrie 2015, a presupus o serie de exercitii militare americane masive pe teritoriul statelor Texas, New Mexico, Arizona, California, Nevada, Utah si Colorado si a avut ca scop pregatirea pentru un „Big Event”. Ar fi fost cercetate inclusiv portaluri de puncte X, in contextul in care se stia ce urma sa se intample pe 28 septembrie.

Adevarul despre celebra fotografie cu extraterestrul capturat in incidentul Roswell

“Noi le numim puncte X sau regiuni de difuzie a electronilor. Acestea sunt locuri unde campul magnetic al Pamantului se conecteaza la campul magnetic al Soarelui, creand o cale neintreruptă din propria noastra planeta in atmosfera Soarelui, la 160 milioane km distanta”, a declarat fizicianul Jack Scudder de la Universitatea din Iowa, pentru site-ul oficial al NASA.

Sa ne pregatim de tranzitia spre a cincea dimensiune – Energia cosmica care duce Pamantul din 4D in 5D

Sfarsitul lunii septembrie va aduce, asadar, o energie electromagnetica uriasa care va provoca mari schimbari, inclusiv la nivel celular. Doctorul in bioelectromagnetica Simon Atkins avertizeaza omenirea ca, pe data de 28 septembrie, va avea loc un val de eruptii solare care vor duce la o crestere a energiei electromagnetice de la soare, dar si a altor energii cosmice. Acesta crede ca eruptiile solare de la finele lunii septembrie, vor provoca o „schimbare de frecventa” in constiinta.

ECLIPSA DE LUNA PE 28 SEPTEMBRIE 2015. Cand se vede eclipsa de Luna in Romania

Planeta asemanatoare Terrei, descoperita recent de cercetatori

Energia cosmica este denumita „Valul X” (Wave X), iar doctorul Atkins, specialist in prognosticarea riscurilor de dezastre, sustine ca va avea loc un „val de evolutie”. Prognozele arata ca schimbarea de frecventa va avea loc in intervalul 23-28 septembrie, iar Atkins sustine ca va exista o incercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetari Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie.

Valul X va bombarda pamantul pe 28 septembrie la 11.11

Potrivit lui Atkins, pe 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda Pamantul cu particule de lumina foton-gamma, calatorind cu viteza luminii si producand o schimbare de ADN instantanee. Efectul imediat este ca fiintele care au o frecventa, pe rezonanta Schumann, de cel putin 17 Hz vor fi propulsate in a 5-a dimensiune, scrie si burebista2012.blogspot.ro.

Matematicianul Eli Rips porneste de la unul dintre cele mai vechi texte ale Bibliei care vorbeste despre o a cincea dimensiune si face apoi o serie de calcule. Einstein a stabilit deja ca timpul este a patra dimensiune a spatiului. In afara de Biblie si in Tora este scris: „…exista in afara timpului un adanc al binelui si un adanc al raului”. De aici, putem lesne trage concluzia ca pe langa lungime, latime, inaltime, si timp, spatiul existentei noastre contine in sine Raiul si Iadul. Cat de evidente ni se par acum intelepciunile: „dupa fapta si rasplata”, sau „cine seamana vant, culege furtuna”, „cine scoate sabia, de sabie are parte”… pornind de la principiul actiune-reactiune.

Pamantul, amenintat de o extinctie in masa! 16% dintre speciile planetei sunt pe cale de disparitie

Pamantul se misca intr-o regiune a galaxiei ce duce la cresterea impactului cu energii cosmice inalt vibrationale modulate prin soarele nostru. Aceasta va duce de asemenea la modificarea, sau mai bine zis activarea ADN-ului uman. Acest eveniment a fost prezis si consemnat in multe culturi antice ale vechilor civilizatii.

Vom experimenta un „salt” in evolutie, sustin specialistii citati burebista2012.blogspot.com. Suntem pe cale sa aflam la un nivel mare, nemaiauzit în istorie la scara de masa adevaratul raspuns la intrebarile esentiale: „Cine suntem noi?”, „De unde venim?” si „Care este scopul nostru?” Planeta are de gand sa evolueze în astfel de moduri incredibile.

Exercitiul Jade Helm, care a inceput pe data de 15 iulie si dureaza pana la 15 septembrie, ar fi avut cu adevarat scopul de a obtine informatii cu privire la efectele energiilor cosmice primite, în scopul de a gestiona mai bine schimbarile pe care le declanseaza in umanitate. Acest exercitiu este foarte mult legat de ,,schimbarea de frecventa” în care statele mici unde exercitiile sunt efectuate, se vor confrunta cu un camp de inalta frecventa in iulie si august – scopul fiind de a învata gestionarea efectelor rezultate asupra populatiei, inainte ca acest camp sa creasca si mai mult în statele mai mari în luna septembrie.

Doua gauri negre din constelatia Fecioarei se vor ciocni mai devreme decat se credea. Spatiul si timpul ar putea fi afectate, sustin astronomii

Este mai mult decat o coincidenta faptul ca, in acelasi timp cu energiile cosmice care bombardeaza Pamantul, liderii religiosi si politici cei mai puternici din lume se intalnesc. Vaticanul pare a fi constient de energia cosmica care ne inunda si efectul puternic de transformare care-l va avea asupra omenirii.

Pe 28 septembrie 2015, Valul de Unde X va bombarda Pamantul cu particule de lumina, fotoni-gamma si o schimbare de ADN instantanee se va produce. Fiintele care intern s-au stabilizat la rezonanta Shuman de 17 Hz sau mai mare vor fi inaltate in a 5-a dimensiune! Numarul de persoane estimate in procesul de inaltare din 28/09/2015 este un pic peste 2,3 miliarde, iar numarul exact depinde de constiinta colectiva a umanitatii pentru a manifesta modificarile de pâna atunci. Energiile cosmice tind spre punctul maxim iar „sferele” estompeaza aceste energii tot mai putin si mai putin. Toate acestea sugereaza ca tarziu in septembrie ar putea fi un moment de varf al energiei cosmice ce va produce schimbari semnificative în fiziologia umana, declansând astfel o ascensiune în masa al fiintelor de lumina care si-au ridicat frecventa lor interioara la un nivel destul de ridicat prin iubirea de Sine!

Data de 28/09/2015 este cunoscuta sub numele de „Orizontul Evenimentului” si este cea mai importanta zi din istoria umanitatii! Acesta nu este sfarsitul, ci inceputul unei ascensiuni la nivel global al fiintelor vibratoare din 4D la cele superioare în 5D. Munca noastra reala va începe de la aceasta data pentru ca va trebui sa detinem aceasta lumina in organismul fizic pentru a asista restul omenirii in ascensiunea ei!

Intr-un final, vom fi considerati pe deplin ca civilizatie de tranzitie 4D spre 5D.

Stiri pe aceeasi tema

O companie SEO sustine ca site-ul ANOFM are deficiente grave si se ofera sa il optimizeze gratuit

Teodora Badescu

Premiul Nobel pentru Fizica pe anul 2020, acordat cercetatorilor Roger Penrose, Reinhard Genzel si Andrea Ghez

Cristiana Petrariu Bota

Risc major pentru tineri! Europa, amenintata de un deficit de pana la 825.000 de profesionisti IT&C

Cristiana Petrariu Bota

1 comment

Avatar
maria 27 septembrie 2015 at 12:01 pm

esplicati si pentru cei mai prosti care nu stiu termenii stintifici ,pentu oamenii simpli

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult