Social

„Vara şahiştilor în Sectorul 6“ a avut loc în weekend.

Primăria Sectorului 6 a organizat, sâmbătă, în incinta Clubului Seniorilor competiţia „Vara şahiştilor în Sectorul 6“.
Concepută ca o punte de dialog între diferitele generaţii, competiţia a adus în faţa tablelor cu 64 de pătrate persoane în vârstă, beneficiare ale serviciilor oferite de Clubul Seniorilor Sector 6, dar şi copii înscrişi la cursurile de abilitare din cadrul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu-Grant“. În cadrul concursului s-a evidenţiat micuţul Mihai Cătălin (10 ani), care a reuşit să ocupe primul loc în cadrul competiţiei, învingându-i pe cei care au ocupat următoarele două trepte ale podiumului. Cel mai tânăr participant la competiţie nu a împlinit încă şase ani, iar cel mai în vârstă a trecut de curând pragul de 86 de ani.
Toţi premianţii au fost răsplătiţi cu diplome şi cadouri oferite de organizatori. Cu un număr de 600 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spaţiu de relaxare şi agrement pentru pensionarii din sector, destinat stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.
La rândul său, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” constituie un spaţiu destinat copiilor şi adolescenţilor din sector, un loc în care aceştia îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive ori tehnico-ştiinţifice, în cadrul unor şi activităţi şi cursuri oferite în mod gratuit.

Citeste mai mult: adev.ro/n79ex9

Stiri pe aceeasi tema

Daniel Horodniceanu, aviz pozitiv ca sef DIICOT: Trebuie modificata competenta DIICOT

Cristiana Petrariu Bota

Guvernul infiinteaza agentii de mediere intre cererea si oferta de munca ziliera

Ioana Badulescu

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita astazi de Biserica Ortodoxa. Sarbatoarea mai este cunoscuta si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult