Vasile Ciurchea, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, si-a dat demisia
Social

Vasile Ciurchea, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, si-a dat demisia

Vasile Ciurchea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), si-a dat demisia, luni, din functie, precizand ca la baza deciziei sale sunt motive de ordin personal. Vasile Ciurchea a fost numit la conducerea CNAS in 2014 de premierul Victor Ponta.

„Am depus acum demisia la Guvern. Multumesc tuturor colaboratorilor, indiferent de relatia pe care am avut-o, mai buna sau mai putin buna. Cred in proiectele pe care le-am sustinut si, daca m-as intoarce in timp, sigur as face acelasi lucru. Este nevoie de card de sanatate, pacientii cu hepatita C in stadiul patru au tratament, iar programul de oncologie pediatrica era o necesitate”, a declarat Vasile Ciurchea.

Vasile Ciurchea s-a aflat la conducerea CNAS pe 30 iunie iunie 2014, fiind numit in functie prin decizia premierului de la acea vreme, Victor Ponta.

Ciurchea a mai fost presedinte al CNAS si din februarie 2007 pana in ianuarie 2009, cand a fost inlocuit de Irinel Popescu, prin decizie luata de premierul de atunci, Emil Boc.

Stiri pe aceeasi tema

Au fost confirmate doua noi cazuri de coronavirus in Romania, in Timisoara si Cluj. UPDATE

Cristiana Petrariu Bota

Bilantul cazurilor de coronavirus in Romania, 9 noiembrie: Numar ridicat de decese si pacienti internati la ATI

Cristiana Petrariu Bota

Codul Silvic, promulgat de presedintele Iohannis

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult