Vasile Ciurchea, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, si-a dat demisia

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 21, 2016 12:37

Vasile Ciurchea, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, si-a dat demisia

Vasile Ciurchea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), si-a dat demisia, luni, din functie, precizand ca la baza deciziei sale sunt motive de ordin personal. Vasile Ciurchea a fost numit la conducerea CNAS in 2014 de premierul Victor Ponta.

“Am depus acum demisia la Guvern. Multumesc tuturor colaboratorilor, indiferent de relatia pe care am avut-o, mai buna sau mai putin buna. Cred in proiectele pe care le-am sustinut si, daca m-as intoarce in timp, sigur as face acelasi lucru. Este nevoie de card de sanatate, pacientii cu hepatita C in stadiul patru au tratament, iar programul de oncologie pediatrica era o necesitate”, a declarat Vasile Ciurchea.

Vasile Ciurchea s-a aflat la conducerea CNAS pe 30 iunie iunie 2014, fiind numit in functie prin decizia premierului de la acea vreme, Victor Ponta.

Ciurchea a mai fost presedinte al CNAS si din februarie 2007 pana in ianuarie 2009, cand a fost inlocuit de Irinel Popescu, prin decizie luata de premierul de atunci, Emil Boc.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.