Vasile Dancu - IRES
Social

Vasile Dancu, reactie la posibila nominalizare ca premier PSD

Sociologul Vasile Dâncu a reactionat la posibila sa nominalizare ca premier din partea PSD. Informatia nu este oficiala, insa surse politice au avansat ipoteza ca Vasile Dancu sa fie nominalizarea PSD pentru conducerea noului Guvern. Sociologul a vorbit la, la Realitatea TV, despre aceasta propunere si a subliniat ca „viitoarea echipa guvernamentala va avea succes daca va aduce specialisti”.

„Eu cred că este indecent să vorbim în momentul acesta, în timp ce oamenii îşi îngroapă morţii. Este chiar neproductiv în acest moment. Soluţia nu este să vorbim acum despre oameni. Cred că în acest moment este nevoie de o resetare a vieţii politice. Tinerii care au ieşit în stradă vor soluţii. Clasa politică să facă un pas în spate. Politicienii ar trebui să facă să caute o solutie cu Iohannis care să devină proiectul pentru 2016. Este nevoie de un consens şi de a opri lupta politică pentru 1 an.

Ideea anticipatelor este o modalitate pentru a da o nouă legimitate. Este nevoie de 1 an de respiro. Partidele ar trebui să se ocupe de problemele lor.

PROTEST IN PIATA UNIVERSITATII. Oamenii vor o alta clasa politica si un guvern tehnocrat – UPDATE

Propunerea PSD pentru functia de premier la consultarile de la Cotroceni, in asentimentul strazii

Orice intelectual din România îşi doreşte să facă parte dintr-un proiect. Oamenii ca mine pot să ajute Guvernul din afară. Problema este să ai cui să oferi analize. Viitoarea echipă guvernamentală va avea succes dacă va aduce specialişti. În acest moment contează consesul.”, a spus Dâncu.

„Am văzut că lumea caută informații despre mine. O jurnalistă spunea că își aduce aminte că eram un tip simpatic cu replică … poate eram. Dar am aici un text în care anul trecut mi-am deschis obsesiile și activitatea mea științifică. Doar pentru cine e interesat … Îmi cer scuze pentru expunerea indecentă”, a scris sociologul și pe Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

Spitalul de Urgenta Suceava, primul din Romania certificat cu standard anti-spaga. Pacientii sunt informati prin afise ca plicul cu bani nu aduce servicii medicale mai bune

Cristiana Petrariu Bota

CFR Cluj – Steaua 0-1 (0-0). Victorie mare a campioanei, in urma unei evolutii entuziasmante

Bogdan

Incident la un avion Wizz Air cu destinatia Paris pe aeroportul din Debrecen. Cei mai multi pasageri erau romani

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult