Accident rutier
Știri locale

Vasile Horga, deputat PNL, accident mortal la Ulmi, judetul Dambovita

Vasile Horga, deputat PNL, a provocat un accident mortal, in noaptea de miercuri spre joi, in localitatea Ulmi din judetul Dambovita. Vasile Horga a lovit un biciclist care incerca sa traverseze, prin loc nepermis, drumul national 71, in comuna Ulmi. Deputatul se intorcea acasa de la Bucuresti.

Potrivit televiziunilor de stiri, Vasile Horga le-a spus politistilor ca, noaptea trecută, în timp ce se întorcea acasă de la Bucureşti, un bărbat in varsta de aproximativ 60 de ani i-a sarit in fata. Barbatul ar fi traversat drumul naţional 71 pe lângă bicicletă, prin loc nepermis, chiar daca trecerea de pietoni era in apropiere.

„Direct în faţa mea, a traversat drumul perpendicular, nu pe trecere, cu mult înainte de trecere. Nu aveam viteză. L-am văzut exact când venea, tot venea spre mine şi efectiv l-am ocolit cât l-am ocolit şi am intrat în şanţ”, a spus Vasile Horga.

Impactul i-a fost fatal bărbatului lovit. La faţa locului, deputatul Vasile Horga a fost testat de poliţişti şi s-a constatat că nu consumase alcool. În schimb, ar fi avut viteză foarte mare, susţin mai mulţi martori.

„Foarte mare viteză avea. L-a lovit, l-a urcat pe maşină şi abia pe urmă a încercat să frâneze până aici. Dacă mai era cineva pe trecerea de pietoni, varză îl făcea”, a declarat un martor.

Drumul naţional 71 a fost blocat mai bine de o oră, azi noapte, pe sensul de mers spre Târgovişte. Pentru că în accident a fost implicat un demnitar al statului, cazul a fost preluat de Parchetul General.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri senzationale”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro. Ne poti urmari si peFacebookTwitter sau Google Plus

Articole asemănătoare

Cei 40 de medici de la Primiri Urgente din cadrul Spitalului Oradea isi retrag demisiile dupa acordul dintre Guvern si sindicate

Ioana Badulescu

Adina Samson, iubita lui Gheorghe Nichita, era urmarita peste tot. Cine este Adina Samson

Lucy Ionesco

Accident de autocar la Blagesti, langa Pascani. Ranitii sunt cetateni moldoveni si francezi

Lucy Ionesco