VEVERITELE NAZDRAVANE, NEXT STAR 2016. Andrada a lasat juriul in lacrimi interpretand LIE CIOCARLIE! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 18, 2016 10:44

VEVERITELE NAZDRAVANE, NEXT STAR 2016. Andrada a lasat juriul in lacrimi interpretand LIE CIOCARLIE! VIDEO

VEVERITELE NAZDRAVANE, NEXT STAR 2016. Andrada si grupul Veveritele Nazdravane au lasat in lacrimi juriul de la Next Star, editia din 17 noiembrie, cu melodia LIE CIOCARLIE! Talentul nu cunoaste limite, mai ales pe scena din noul sezon „Next Star”, iar capacitatile extraordinare ale copiilor nevazatori din acest grup le-a adus trofeul Golden Star. Pepe a fost cel care le-a inmanat statueta, care ii trimite direct in marea finala Next Star.

Ei nu văd, dar cântă „Lie ciocârlie” din suflet, pentru toți ceilalți! „Veverițele năzdrăvane” au oferit, joi seara, cea mai tare lecție de viață si au demonstrat din plin ca sunt cei mai buni!

Copii cu deficienţe de vedere au venit să le demonstreze juraților Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe cât sunt de talentaţi! Solista grupului a cantat divin “Lie, Lie, Ciocarlie”, impresionand juriul pana la lacrimi!

Și, mai presus de orice, au dat tuturor o lecție prețioasă: aceea că muzica leagă oamenii și îi face să fie mai frumoși și că nu există nicio limită atunci când ai pasiune pentru ceva!

Și Pepe alege astfel să le ofere lor Golden Starul! Ascultati interpretarea lor mai jos.

Citeste si: NEXT STAR, 17 NOIEMBRIE 2016. Cristina Tic Chilimen este castigatoarea editiei. VIDEO

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.