0.4 C
România
28 octombrie 2021
Scoli inchise
Stiri locale

Vezi daca se fac ore marti, 19 ianuarie 2016. Situatie scoli pentru Bucuresti, Ilfov, Galati, Giurgiu, Dambovita, Olt si Vaslui

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a anuntat ca marti, 19 ianuarie 2016, cursurile vor fi reluate integral in Bucuresti, Ilfov si Galati, iar in celelalte zone vor fi reluate partial. Astfel, se fac ore, marti, in scolile, gradinitele si liceele din Bucuresti, Ilfov si Galati, dar situatia nu este valabila si pentru restul zonelor afectate de ninsori si viscol. In judetele precum Giurgiu, Dambovita, Olt si Vaslui, vor fi reluate cursurile, insa vor fi si scoli inchise. Detalii mai jos intr-un comunicat transmis de Ministerul Educatiei.

În urma deciziilor luate de colegiile prefecturale judeţene, marţi, 19 ianuarie 2016, cursurile vor fi reluate în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Galaţi.

Cursurile se vor relua şi în judeţul Giurgiu, cu excepţia unităţilor şcolare de pe raza localităţilor Gogoşari, Putineiu şi Schitu.

UPDATE luni ora 20.00: Marti, 19 ianuarie, nu se fac ore in scolile din judetul Tulcea, iar in alte 9 judete scolile sunt inchise partial. MEN urmeaza sa ia o decizie in cursul zilei de marti pentru ziua de miercuri, asadar cel mai probabil in cursul dupa-amiezii vom sti daca in cele 10 judete se vor face ore miercuri, 20 ianuarie 2016.

Potrivit MEN, marţi, 19 ianuarie 2016, se reiau cursurile în Bucureşti şi în judeţele Giurgiu, Harghita şi Ilfov. În judeţul Tulcea nu se susţin cursuri, iar în alte 9 judeţe orele sunt suspendate parţial. Potrivit informaţiilor transmise de inspectoratele scolare judetene, marţi, 19 ianuarie, cursurile se vor relua integral în Bucureşti şi în judeţele Giurgiu, Harghita şi Ilfov.

În urma deciziei luate la nivel local, în judeţul Tulcea şcolile şi grădiniţele îşi vor suspenda activitatea în totalitate şi în cursul zilei de mâine.

În alte 9 judeţe se impune încă întreruperea parţială a activităţii şcolare. Situaţia cursurilor suspendate în aceste judeţe se prezintă astfel:
Brăila (şcolile din mediul rural şi din oraşele Făurei, Ianca şi Însurăţei)
Buzău (o unitate de învățământ)
Călăraşi (6 unităţi de învăţământ)
Ialomiţa (19 unităţi de învăţământ)
Galaţi (toate unităţile de învăţământ din mediul rural)
Vaslui (unităţile de învăţământ din mediul rural şi din orașul Murgeni)
Constanţa (32 de unităţi de învăţământ)
Vrancea (6 unităţi de învăţământ)
Dâmboviţa (9 unităţi de învăţământ).

Potrivit prevederilor legale, suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului, respectiv a anului şcolar. Aceste măsuri se stabilesc prin decizie a Consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ.

TRENURI ANULATE SI CU INTARZIERI LUNI, 18 IANUARIE. DATE CFR CALATORI. Rapidul Arad – Bucuresti – Constanta are intarzieri mari

IARNA PESTE ROMANIA. Drumuri si autostrazi inchise, trenuri anulate, localitati izolate. Autostrada Soarelui ramane inchisa – UPDATE

În judeţul Ialomiţa vor fi redeschise toate şcolile din mediul urban. În judeţul Dâmboviţa vor funcţiona toate unităţile de învăţământ, mai puţin cele din localităţile Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doiceşti şi Brăneşti. În judeţul Olt, 8 unităţi de învăţământ rămân închise, iar în judeţul Vaslui cursurile vor fi reluate în toate unităţile de învăţământ din mediul urban şi, parţial, în cele din mediul rural.

Menţionăm că situaţia prezentată are la bază raportările inspectoratelor şcolare judeţene la ora 12.00, existând posibilitatea ca datele să se schimbe în funcţie de intervenţiile punctuale ale autorităţilor şi de evoluţia vremii.

Stiri pe aceeasi tema

Focar de coronavirus la DSP Prahova, primul caz a aparut la o asistenta detasata de la ASSC Ploiesti

Cristiana Petrariu Bota

Accident de microbuz in Constanta, la iesirea spre Valu lui Traian. Angajati ai MAI, printre raniti

Cristiana Petrariu Bota

Mircea Onofriciuc, director adjunct al ACET Suceava, a murit intr-un accident produs la Bunesti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult