Life

Viata lui Irinel Columbeanu, un Donald Trump de Dambovita saracit de criza economica

Viata lui Irinel Columbeanu, de la marire la decadere. S-a căsătorit cu o fată de 18 ani, respectiv cu Monica Columbeanu, a vrut să fie cel mai cunoscut bărbat din România, dar a rămas fără bani şi cu reputaţia distrusă. Irinel Columbeanu a fost vreme de un deceniu simbolul bărbatului de succes din România. A jucat rolul unui Donald Trump de Dâmboviţa, dar marea criză economică l-a pus pe butuci, scrie eva.ro intr-o trecere in revista a vietii lui Irinel Columbeanu.

Astăzi, la 58 de ani şi-a pierdut întreaga avere care în 2007 era estimată la 150 de milioane de dolari. Idila sa cu Monica Gabor, devenită Columbeanu pentru o vreme, a ţinut capul de afiş al tabloidelor şi ştirilor TV din lumea mondenă vreme de ani de zile.

În 2006 acesta se căsătoreşte cu Monica Gabor, o tânără din Bacău cu un trecut întunecat. În acel an, Monica împlinea 18 ani, iar ea avea o relaţie cu omul de afaceri încă din 2005 când era minoră. Columbeanu avea 49 de ani când a cerut-o de soţie. Casătoria, viaţa de lux al celor doi în vila de la Snagov, naşterea fiicei lor Irina şi, apoi, divorţul au fost mereu în atenţia publicului. Cei doi au fost şi eroii unui reality-show difuzat de B1 TV pe parcursul anilor 2007-2008.

Monica Gabor, fostă Columbeanu, s-a stabilit în SUA unde face ce ştie mai bine, vânează bărbaţi cu bani.
Fostul multimilionar a avut şi o tenativă de a intra în politică, în 2012 anunţând că va candida ca independent la Primăria Capitalei.

Cercetarea CNSAS (Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii) a relevat faptul că acesta a fost turnător al fostei Securităţi, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie hotărând prin decizie definitivă, laută în 2013, că Irinel columbeanu a fost turnător.

Aceasta e tipologia celui care a dominat mass-media românească vreme de aproape un deceniu, bărbatul dorit de multe femei, model de succes în societatea românească. Cine mai vorbeşte astăzi de marele Irinel Columbeanu?

Citeste articolul integral pe eva.ro

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 MARTIE 2014. Viorel si Oana au certuri zilnice

Bogdan

Helen Doron English Constanta devine centru de colectare ShoeBox pentru copiii sarmani

Cristiana Petrariu Bota

Probleme mari la o televiziune care detine drepturile de transmisie pentru meciurile din Liga I

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult