7.6 C
România
18 octombrie 2021
Nu mai sunt bani de pensii si salarii, sustine presedintele Comisiei economice din Senat: Guvernul traieste pe datorie!
Politica

Vicepremier: Recunosc, nu a fost un succes acest Guvern

Vicepremierul Vasile Dancu a recunoscut miercuri seara, la TVR, ca actualul Guvern nu a fost un succes, mentionand ca au fost probleme de comunicare. Totodata, Dancu a afirmat ca toti functionarii publici trebuie adusi la un loc.

„Recunosc ca nu a fost un succes acest guvern. Au fost probleme de comunicare. Trebuie sa aducem la un loc toti functionarii publici”, a spus Vasile Dancu.

Dancu a facut referire si la noul sistem de salarizare al bugetarilor, precizand ca sistemul va fi optimizat prin cresterea salariilor debutantilor.

„Domeniul Sanatatii si al Invatamantului au probleme. Oamenii sunt in strada pentru a sensibiliza opinia publica si guvernul. Noi intelegem asta. Noul Ministru al Muncii a participat la negocieri cu sindicatele. Vom merge si vom gandi acest sistem si il vom optimiza. Vrem sa crestem salariile de jos, ale debutantilor”, a mai spus Dancu la TVR.

Stiri pe aceeasi tema

Guvernul a adoptat o serie de masuri de sprijinire a etnicilor romani inscrisi in sistemul de invatamant din Ucraina cu predare in limba romana

Cristiana Petrariu Bota

Ponta, dupa ce a fost salvat de colegii deputati: Un vot normal. Parlamentul are obligatia de a respecta Constitutia

Cristiana Petrariu Bota

Basescu, atac dur la Dodon: N-o sa pot gandi ca un bolsevic niciodata. Decizia lui arata ca ii este teama de Basescu

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult