Nu mai sunt bani de pensii si salarii, sustine presedintele Comisiei economice din Senat: Guvernul traieste pe datorie!
Politica

Vicepremier: Recunosc, nu a fost un succes acest Guvern

Vicepremierul Vasile Dancu a recunoscut miercuri seara, la TVR, ca actualul Guvern nu a fost un succes, mentionand ca au fost probleme de comunicare. Totodata, Dancu a afirmat ca toti functionarii publici trebuie adusi la un loc.

„Recunosc ca nu a fost un succes acest guvern. Au fost probleme de comunicare. Trebuie sa aducem la un loc toti functionarii publici”, a spus Vasile Dancu.

Dancu a facut referire si la noul sistem de salarizare al bugetarilor, precizand ca sistemul va fi optimizat prin cresterea salariilor debutantilor.

„Domeniul Sanatatii si al Invatamantului au probleme. Oamenii sunt in strada pentru a sensibiliza opinia publica si guvernul. Noi intelegem asta. Noul Ministru al Muncii a participat la negocieri cu sindicatele. Vom merge si vom gandi acest sistem si il vom optimiza. Vrem sa crestem salariile de jos, ale debutantilor”, a mai spus Dancu la TVR.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI 2016. Partidele ar putea fi obligate sa puna pe liste 30% femei

Cristiana Petrariu Bota

PSD vrea sa scape de comunisti, securisti si corupti. Ce prevede Codul de etica si conduita al PSD

Cristiana Petrariu Bota

Se apropie alegerile parlamentare, partidele isi cauta aliati de lupta

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult