7.6 C
România
24 februarie 2021
Vicepremierul Paul Stanescu: Va fi un organizat un miting, in functie de evolutia situatiei politice. PSD trebuie sa se "reverifice"
Politica

Vicepremierul Paul Stanescu: Va fi organizat un miting, in functie de evolutia situatiei politice. PSD trebuie sa se „reverifice”

Vicepremierul Paul Stănescu a afirmat marţi că, în funcţie de evoluţia situaţiei politice, va fi organizat un miting, pentru că PSD trebuie să se ”reverifice” şi să vadă ”dacă tot ce a făcut este susţinut”.

Întrebat dacă va mai avea loc un miting de susţinere a premierului, Stănescu a răspuns: „Cum a spus preşedintele Liviu Dragnea, da. (…) În funcţie de evoluţia situaţiei politice, sigur vom alege un moment şi sigur că acest miting va avea loc. Nu pot să vă spun eu data. Va fi tot o hotărâre într-un for al partidului în ceea ce priveşte data”.

În opinia sa, la acest miting vor participa foarte mulţi oameni. „Foarte mulţi. Nu ştiu dacă peste un milion, un milion, dar foarte mulţi, pentru că trebuie, într-adevăr, să vedem dacă tot ceea ce am făcut noi până acum e susţinut, trebuie să ne dăm seama de lucrul ăsta şi să vedem lucrul ăsta, (…) să ne reverificăm”, a precizat Stănescu.

Totodată, acesta a spus că PSD aşteaptă să-şi implementeze programul de guvernare.

Stiri pe aceeasi tema

Un miting al PSD va fi organizat in mai multe orase din tara cu tema „Romania”

Cristiana Petrariu Bota

Traian Basescu o sustine in continuare pe Udrea: A fost partenerul meu politic, singurul care a mai ramas din PDL

Cristiana Petrariu Bota

Ponta: Batalia politica sa nu o dam pe buzunarul romanului. Pot sa adopt reducerea TVA la 19% prin OUG

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult