Vicepresedinte ALDE: Guvernul si Parlamentul trebuie sa-si asume rezolvarea problemelor de la TVR

Bogdan
By Bogdan martie 3, 2016 15:12

Vicepresedinte ALDE: Guvernul si Parlamentul trebuie sa-si asume rezolvarea problemelor de la TVR

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) consideră că Parlamentul şi guvernul ar trebui să îşi asume rezolvarea problemelor de la Televiziunea Română. În emisiunea Probleme la zi de joi de la RRA, Vicepreşedinta ALDE, Graţiela Gavrilescu, a spus in emisiunea Probleme la Zi de la Radio Romania Actualitati ca Serviciul public de Radio este un exemplu pentru buna gestionare a finanţelor.

În opinia deputatei ALDE, pentru a obţine rezultatele bune, cele două instituţii media trebuie să fie administrate de profesionişti, indiferent că provin din mediul politic sau nu. Decizia finală însă aparţine parlamentarilor, a conchis Graţiela Gavrilescu.

Premierul Ciolos, chemat din nou in Parlament. ALDE ii cere sa dea explicatii despre demiterea prefectilor

ALDE cere urgentarea proiectului de lege privind salarizarea unica

”Aşa cum s-a rezolvat problema Radiodifuziunii, s-a încercat şi s-a şi reuşit ca ea să fie adusă pe o limită zero sau chiar peste zero, aşa trebuie să se întâmple şi cu Televiziunea naţională.

”Atât Parlamentul României, cât şi guvernul României trebuie să îşi asume această problemă. Indiferent că eşti persoană politică sau nu eşti persoană politică, dacă eşti un foarte bun profesionist este practic imposibil să laşi pe drumuri nişte oameni şi când este vorba de responsabilitatea în faţa poporului atunci chiar avem un cuvânt de spus”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.