Victor Ponta: A fost nevoie sa moara oameni ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie. Nu-i asa, domnule presedinte?

Bogdan
By Bogdan mai 23, 2016 12:10

Victor Ponta: A fost nevoie sa moara oameni ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie. Nu-i asa, domnule presedinte?

Fostul premier Victor Ponta a comentat pe tema mortii socante a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Ponta considera ca “a fost nevoie sa moara oameni” pentru ca romanii sa nu mai afle niciodata cine este responsabil, remarca adresata in special presedintelui Klaus Iohannis. Iata ce a scris Victor Ponta, luni, pe pagina sa de Facebook.

Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca – “A fost nevoie sa moara oameni” ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil!!! Nu-i asa Domnule Presedinte?!?

Si mai cred ceva – “Coruptia ucide” doar cand are interese personale si directe domnul Iohannis / in celelalte cazuri “coruptia sinucide”!!“, a scris Ponta.

Duminica seara, Victor Ponta se declara socat de decesul lui Dan Condrea, intrebandu-se ce stia acest om si cine se temea de ce stia el.

Vezi si: FILMUL ACCIDENTULUI IN CARE A MURIT DAN CONDREA. VIDEO

Reuniune de urgenta a Comisiei SRI dupa moartea lui Dan Condrea

Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră!? Cum e posibil așa ceva!? Cine are putere să facă așa ceva!? Ce știa acest om și cine se temea de ce știa el!? Din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune și forțe nevăzute care de fapt ne decid viața!

PS – am văzut că a confirmat și Comisia de Control a SRI că în mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MĂCAR O SINGURĂ INFORMARE pe tema “Hexi Pharma”. La fel în mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!“, a scris Ponta tot pe pagina sa de Facebook.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.