-1.8 C
România
28 ianuarie 2021
Victor Ponta califica drept „idiotenie” „revolutia fiscala” prin care contributiile sociale au trecut de la angajator la angajat
Politica

Victor Ponta a lansat pe Facebook un atac la adresa lui Blejnar

Premierul Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care il ataca pe Sorin Blejnar, fost sef al ANAF si prin intermediul caruia le da „penelistilor si pesedistilor” inca o veste buna primita de la Bruxelles pe segmentul economic. 

” Vă informăm că la data de 15 iulie 2015, Comisia Europeană a decis închiderea procedurii de constatare a neîndeplinirii obligațiilor cu privire la practica administrativă de a nu soluționa un număr important de deconturi de TVA într-un termen rezonabil (Cauza 2009/4312)”, scrie Ponta.

Premierul l-a atacat pe Sorin Blejnar, sef al ANAF in momentul in care Comisia Europeana deschisese procedura, precizand „am eliminat multe din firmele fantoma ( genul celor folosite de Blejnar/Marta/ Said Baklini)”.

Cat au muncit parlamentarii in ultimele cinci luni

Mai mult, premierul a scris si despre dosarul deschis de DNA in urma unei plangeri facute chiar de Blejnar in 2011:
„In 2015, in Romania, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar – no comment”.

Va prezentam mai jos postarea integrala a lui Victor Ponta pe pagina sa de Facebook:

Inca o veste buna primita de la Bruxelles / tot despre „Economy” stimati penelisti/pedelisti :
” Vă informăm că la data de 15 iulie 2015, Comisia Europeană a decis închiderea procedurii de constatare a neîndeplinirii obligațiilor cu privire la practica administrativă de a nu soluționa un număr important de deconturi de TVA într-un termen rezonabil (Cauza 2009/4312).
Anexăm în acest sens scrisoarea transmisă la data de 31 iulie a.c, de directorul general Heinz Zourek, Direcția Generală impozitare și uniune vamală.”
Mai simplu si pe intelesul tuturor

Victor Ponta, mesaj din concediu pentru premierul Rep. Moldova

1. in perioada 2009-2012 in Guvernarea Boc/Predoiu/Blaga/Blejnar/Ialomitianu/ Vass/etc ( cei care asteapta acum sa vina iar la guvernare sub noul PNL) rambursarea legala de TVA pentru firmele exportatoare ajunsese la peste 180 de zile – ( doar cei favorizati de Blejnar treceau in fata contra unui comision serios pt el si pt PDL via Vasile Blaga) !
2. In guvernarea USL/ Ponta am reusit ca ANAF sa scada de la peste 180 zile la sub 60, prin procedurile Directiei Antifrauda ajungand sa eliminam si multe din firmele fantoma ( genul celor folosite de Blejnar/Marta/ Said Baklini).
3. Constatand aceasta schimbare radicala in bine Comisia Europeana a inchis procedura de sanctionare a Romaniei inceputa in 2009
4. In 2015, in Romania, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar – no comment.

Stiri pe aceeasi tema

PSD: Agentiile internationale de evaluare financiara indica cifre apropiate de valorile din programul de guvernare

Delia Ion

Dan Sova a demisionat din Senat si poate fi arestat pentru coruptie

Cristiana Petrariu Bota

Iliescu, reactie neasteptata in dosarele Revolutiei si Mineriadei: Ce rost are sa dezgropam?

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult