Ponta
Politica

Victor Ponta: Am promis un milion de locuri de munca pana in 2020. Vom indeplini acest obiectiv

Premierul Victor Ponta sustine ca va indeplini obiectivul promis la preluarea sefiei Guvernului, acela de a crea un milion de locuri de munca pana in 2020. Intr-o postare pe Facebook intitulata „About the economy”, Victor Ponta vorbeste si despre crearea a 300.000 de locuri de munca de la preluarea sefiei Guvernului si despre cresterea salariului net cu 9.5% in ultimul an.

„About the ECONOMY!” De când am preluat guvernarea avem +300.000 de noi locuri de muncă efectiv stabile (8 ore pe zi, cel puțin 22 zile lucrătoare pe lună). Față de luna iulie 2014 sunt cu +130.000 mai multe!
În plus, potrivit INS, câștigul salarial mediu lunar net a crescut în 2014 cu 7,5%, iar în ultimul an cu 9,5%!”, a scris Ponta.

„Am promis prin Uniunea Social Liberala 1 milion de locuri de muncă în perioadă 2012-2020. Noi vom îndeplini și acest obiectiv, în timp ce PNL face „casă bună” cu PDL, cei care desființau 700.000 de joburi în trecut!”, a continuat premierul pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Legea privind finantarea partidelor politice este neconstitutionala, a decis CCR

Ioana Badulescu

Un consilier din CGMB dezvaluie din culisele arestarii lui Sorin Oprescu

Lucy Ionesco

Acte normative aprobate de Guvern in sedinta din 7 ianuarie 2015

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult