PSD a confirmat participarea la consultarile de la Cotroceni
Politica

Victor Ponta ar putea reveni acasa saptamana aceasta, dezvaluie Ilie Sarbu

Victor Ponta s-ar putea intoarce in Romania, saptamana aceasta, dupa operatia facuta in Turcia la genunchi. Dezvaluirea a fost facuta de senatorul PSD Ilie Sarbu, socrul premierului, care a declarat luni ca Ponta va ajunge in tara săptamana aceasta si va reveni pe functiile detinute.

„Se simte bine și eu cred că săptămâna aceasta ajunge acasă. Nu decide nici el (n.r. dacă revine zilele următoare), nici noi, până nu ne spune profesorul care l-a operat ziua în care poate pleca. Dar se simte bine, asta e important. (…) Va reveni în fruntea tuturor funcțiilor pe care le are”, a spus Sârbu, după ședința Biroului Permanent Național al PSD, transmite Agerpres.

El a susținut că nu este necesară prezența premierului în țară în contextul crizei din Grecia.

„Ce să facă premierul acum? Există stabilitate. BNR și-a spus punctul de vedere, avem premier, avem tot ce ne trebuie. Să ne bucurăm pentru că noi nu suntem, Doamne ferește, în situația Greciei. Suntem pe primul loc la creșterea economică, asta este marea noastră bucurie. Poate să fie afectată întreaga UE”, a arătat social-democratul.

Întrebat dacă premierul a avut liniște și odihnă în Turcia, Sârbu a răspuns: „A avut, a avut. Fiecare dintre noi ne alegem spitalele la care mergem. (…) Și Băsescu, la vremea respectivă, a fost în Austria și alții se mai duc, dar nu știm, credeți că noi îi știm pe toți cei care pleacă”, a afirmat el, arătând că nu era intenția premierului să fie plecat din țară atâta timp.

Articole asemănătoare

Mihai Chirica este candidatul PNL la Primaria Iasi, conform deciziei luate prin vot de Biroul Politic

Lucy Ionesco

Incident cu ministrul Justitiei la declaratiile de presa facute in strada

Ioana Badulescu

Gabriela Podasca este noul purtator de cuvant al PSD

Lucy Ionesco