Victor Ponta: Draga Klaus, cand vor fi cercetati penal cei care au devenit proprietari de case cu acte false?

Delia Ion
By Delia Ion octombrie 4, 2016 10:18

Victor Ponta: Draga Klaus, cand vor fi cercetati penal cei care au devenit proprietari de case cu acte false?

Fostul premier Victor Ponta il intreaba pe presedintele Klaus Iohannis cand crede ca vor fi cercetati penal cei care au devenit proprietari de case cu acte false si ii transmite ca a apreciat interventiile sale avute de la Universitatea de Vest din Timisoara, acolo unde si-a facut doctoratul Laura Codruta Kovesi. 

Intr-o postare pe Facebook, Ponta ii mai transmite lui Iohannis ca” ori cineva apropiat te sapa si iti da intentionat sugestii cum sa te faci de ras, ori pur si simplu nu vrei sa ratezi nicio ocazie ca sa mai faci inca o gafa marca KWI”.

Va prezentam mai jos mesajul integral postat de Victor Ponta pe Facebook.

Ponta trage un semnal de alarma: In 2017 am putea asista la taieri de salarii sau taxe majorate

“Draga Klaus – am apreciat foarte mult interventiile tale de azi. Ori cineva apropiat te sapa si iti da intentionat sugestii cum sa te faci de ras, ori pur si simplu nu vrei sa ratezi nicio ocazie ca sa mai faci inca o gafa marca “KWI”.

1. In primul rand ai mers sa lupti cu plagiatele tocmai la Universitatea de Vest din Timisoara (unde si-a facut doamna Kovesi doctoratul);
2. L-ai avut alaturi pe fostul instructor de Pionieri de pe vremea comunistilor dl. Mircea Dumitru – stii, cel care semneaza carti de filosofie traduse din germana fara sa stie limba germana;
3. Tu personal ai avut grija sa ceri la examinarea tezelor de doctorat ca “executiile” sa se opreasca la Ponta, Oprea si Toba – nici vorba de altcineva din Romania. Te pomenesti ca doar 3 teze au existat in tara noastra in ultimii 50 ani;
4. Vorbesti des despre doctorate si lucrari plagiate. Sa stii ca si cei care au plagiat au muncit mai mult decat tine – tu doar ai semnat si ai facut o poza de coperta pentru cele doua carti scrise de bietul jurnalist din Sibiu; macar sa ii cedezi lui drepturile de autor pentru traducerile in chineza, bulgara, malgasa, patagoneza, martiana si unde mai da bani ICR sa te “publice”!

Ca simplu cetatean am insa o intrebare: cand crezi ca vor fi cercetati penal in Romania cei care au devenit proprietari de case folosind acte false (asa cum au decis definitiv mai multe instante)? Facem pariu ca din 2019?”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.