Procurorul Jean Uncheselu, care il ancheteaza pe Victor Ponta, a fost profesor de sport
Politica

Victor Ponta, mesaj din concediu pentru premierul Rep. Moldova

Premierul Victor Ponta a trimis un mesaj din concediu catre primul-ministru din Republica Moldova, Valeriu Strelet, prin care il asigura de sustinerea sa cu prilejul investirii in fruntea Guvernului moldovean. 

Victor Ponta l-a asigurat pe Valeriu Strelet de sprijinul deplin, al sau personal si al Guvernului Romaniei, exprimand speranta ca Executivul de la Chisinau va actiona „pentru dezvoltarea proiectelor concrete aflate pe agenda bilaterala”, care au ca „obiectiv principal conectarea trainica” a relatiilor dintre cele doua state.

„Preluati mandatul intr-un moment important al parcursului european al Republicii Moldova, in care este nevoie de angajament si hotarare pentru aplicarea cuprinzatoare a Acordului de Asociere cu UE si pentru aprofundarea reformelor democratice si consolidarea stabilitatii macroeconomice. Sunt asteptari exprimate cu claritate de votul popular proeuropean din 30 noiembrie 2014 si reconfirmate, recent, la alegerile locale din luna iunie 2015”, i-a transmis Ponta lui Strelet.

„Cu incredintarea ca vom reusi, impreuna, sa consolidam pe mai departe relatia privilegiata dintre statele noastre, va rog sa primiti, domnule prim-ministru, asigurarea deosebitei mele consideratii”, a mai spus Ponta.

Valeriu Strelet a apreciat sprijinul constant acordat Republicii Moldova de Romania si a exprimat gratitudine pentru oferirea asistentei in procesul de armonizare a legislatiei nationale cu cea a Uniunii Europene.

„Ajutorul oferit de Romania este incontestabil. Sunt ferm convins ca relatiile moldo-romane vor fi in plina ascensiune. Romania nu este doar o tara vecina, ci si un important sustinator al Republicii Moldova”, a subliniat Valeriu Strelet, potrivit unui comunicat de presa emis de Guvernul moldovean

Articole asemănătoare

PNL Bucuresti a decis ca pe listele de candidati la consiliile locale de sector si la CGMB sa fie minim 20% membri TNL

Lucy Ionesco

Remanierea Guvernului si mobilizarea pentru prezidentiale, pe ordinea de zi a sedintei CExN al PSD

Lucy Ionesco

Dancila, catre Papa Francisc: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity!

Ioana Badulescu