Victor Ponta sau Florin Iordache, numele vehiculate pentru inlocuirea lui Zgonea la Camera Deputatilor

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 3, 2016 13:30

Victor Ponta sau Florin Iordache, numele vehiculate pentru inlocuirea lui Zgonea la Camera Deputatilor

PSD incepe debarcarea lui Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor. Victor Ponta sau Florin Iordache sunt numele vehiculate in prezent pentru inlocuirea lui Vaeriu Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor. Totusi, Zgonea a declarat, miercuri, dupa ce a fost dat afara din partid de colegii sai, ca nu isi va da demisia din aceasta functie.

In consecinta, deputatii PSD vor fi nevoiti sa faca demersul necesar parlamentar pentru revocarea lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor. Cel mai vehiculat nume pentru a ii lua locul a fost cel al lui Victor Ponta, chiar Liviu Dragnea declarand luni seara ca “sufleteste si pragmatic” si-ar dori ca fostul premier sa devina presedintele Camerei Deputatilor, transmite hotnews.ro.

O alta varianta pentru sefia Camerei Deputatilor este si Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor si presedintele Comisiei de integritate a partidului.

Liviu Dragnea despre excluderea lui Zgonea: E o zi trista, eu am iesit din sala

Numele lui Victor Ponta a inceput sa fie vehiculat inainte ca Zgonea sa fie exclus prin vot, in sedinta Comitetului Executiv al PSD. Intrebat de aceasta posibilitate, Dragnea a declarat miercuri, dupa sedinta, ca Ponta este “pregatit pentru toate functiile.”

Mai apoi, intr-o interventie la Romania TV, Liviu Dragnea a fost mai direct si a afirmat ca doreste sa refaca tandemul cu Ponta in campanie.

“Eu, sufleteste si pragmatic, mi-as dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa mergem impreuna in campania electorala, cum am fost atatia ani de zile. Am stabilit cu Victor, zilele trecute, ca dupa Paste sa ne vedem sa discutam si asta si alte lucruri, pentru ca functia de la Camera nu e importanta in sine, avem de discutat mai multe lucruri, despre reimplicarea lui in partid, pentru ca avem nevoie de el, el are nevoie de noi si Romania are nevoie de refacerea echipei dintre noi doi. O sa ma vad cu Victor si o sa discutam”, a declarat Dragnea, citat de Mediafax.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.