Procurorul Jean Uncheselu, care il ancheteaza pe Victor Ponta, a fost profesor de sport
Politica

Victor Ponta: Tarile care ne cer acum sa fim solidari in problema refugiatilor ne-au amanat aderarea

Premierul Victor Ponta a transmis, pe pagina personală de Facebook, un mesaj în care afirmă că este de acord cu declarația ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, și anume că aderarea României la spațiul ‪Schengen‬ ar întări frontierele Europei, insa a atras atentia ca tarile care ne cer acum sa fim solidari in problema refugiatilor sun cele care au amanat aderarea Romaniei la Schengen.

Victor Ponta și-a întărit afirmația precizând că solidaritatea înseamnă atât drepturi, cât și obligații, iar țările care ne cer acum să fim solidare în problema refugiaților sunt cele care ne-au amânat aderarea.

„Un mesaj cu care sunt de acord: aderarea României la spațiul ‪#‎Schengen‬ ar întări frontierele Europei!

Romania va primi 6.351 de imigranti, sustine Reuters. El Pais si Daily Mail avanseaza alte cifre

Acum poate se constată ce nedreptate s-a făcut României cu Schengen. Solidaritatea înseamnă atât drepturi, cât și obligații. Tocmai țările care acum ne cer să fim solidari în problema refugiaților sunt țările care ne-au tot amânat cu aderarea la zona Schengen. Dacă avem aceleași obligații cu celelalte țări, trebuie să avem și aceleași drepturi!”, a scris Victor Ponta luni pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, duminică seară, în contextul crizei migranţilor, că România a dovedit că îşi poate gestiona şi întreţine foarte bine frontierele externe, afirmând că aderarea ţării noastre, inclusiv în acest context, nu ar face decât să întăreacă spaţiul Schengen.

Stiri pe aceeasi tema

Ponta, despre noul Cod Fiscal: Toate propunerile vor fi discutate

Bogdan

Opozitia a depus in Parlament un proiect de revizuire a Constitutiei prin care condamnatii definitiv sa nu poata fi alesi in functii publice

Cristiana Petrariu Bota

Traian Basescu, declaratie dura despre Kovesi si Coldea

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult