Noile conditii de creditare ale BNR ii avantajeaza in sistemul de evaluare pe romanii cu salarii relativ mici
Economie Politica

Viitorii şefi ai Băncii Naţionale sunt audiaţi astăzi în Parlament.

Comisiile reunite de buget-finanţe-bănci din Parlament îi audiază astăzi pe candidaţii pentru cele nouă posturi de conducere ale Băncii Naţionale a României (BNR). La ora 16.00 este programată reuniunea în plen a Legislativului, pentru votul final.

Propunerile de candidaţi la BNR care au fost depuse până vineri la comisiile de buget sunt Mugur Isărescu, Cristian Popa, Bogdan Olteanu, Daniel Dăianu, Marin Dinu, Nicolae Dănilă, Agnes Nagy şi Virgil Stoenescu, dar ultimele evoluţii şi declaraţii arată că mai pot apărea unele schimbări.

CV-urile candidaţilor sunt examinate de cei 45 de membri ai comisiilor reunite, iar candidaţii vor răspunde individual întrebărilor înainte ca întregul consiliu agreat să fie supus votului plenului reunit – vot secret cu bile.

Stiri pe aceeasi tema

Ovidiu Putura, noul sef al Consiliului de Administratie al CFR

Cristiana Petrariu Bota

Rudolph Giuliani, avocatul lui Trump, i-a trimis o scrisoare presedintelui Iohannis in care cere verificarea protocoalelor PG-SRI si stoparea presiunilor asupra judecatorilor

Ioana Badulescu

NOUA LEGE A SALARIZARII 2016. Moise Guran: Salarii mai mari pentru profesori si medici, doar dupa ce se fac reforme

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult