Viktor Orban
Externe

Viktor Orban a postat pe Facebook simboluri ale asa-numitului Tinut Secuiesc si Ungariei mari

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a postat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii cu simboluri ale asa-numitului „Tinut Secuiesc” si „Ungariei mari”. Postarea lui Viktor Orban vine dupa ce a participat sambata la Universitatea de Vara „Tusvanyos” de la Baile Tusnad.

Viktor Orban a postat pe pagina sa de socializare o serie de fotografii facute in zona in care s-a desfasurat Universitatea de Vara „Tusvanyos” de la Baile Tusnad.

Vezi si: Premierul Ungariei: Transilvania, acasa! Raspuns: Acasa esti la Budapesta, nu in Romania!

Printre imaginile prezentate de Viktor Orban din zona vizitata sunt unele cu insigne metalice si de lemn ale „Ungariei mari” si ale asa-numitului „Tinut Secuiesc”.

Amintim ca premierul Ungariei, Viktor Orban, a participat in acest weekend in Romania la cea de-a 26-a editie a Universitatii de Vara „Tusvanyos”, desfasurata in statiunea Baile Tusnad din Harghita. In direct de la eveniment, Viktor Orban a postat pe pagina sa de Facebool o fotografie insotita de mesajul „Transilvania, acasa”.

Articole asemănătoare

Atac terorist in Manhattan, New York: Morti si raniti, dupa ce un camion a intrat in oameni pe o pista de biciclisti

Ioana Badulescu

Ministrul roman pentru Afaceri Europene: Marea Britanie trebuie sa explice clar la summit-ul UE cum va folosi amanarea Brexit

Lucy Ionesco

Atentat la Istanbul in apropierea stadionului Besiktas, cel putin 38 de morti

Lucy Ionesco