Alegeri

Viorel Nădescu – Pilon al generozității în comunitatea din Drăgănești-Olt

În peisajul politic se întâmplă să întâlnim și figuri care se remarcă prin generozitate, care oferă fără a aștepta ceva în schimb. Viorel Nădescu, candidatul la funcția de primar al orașului Drăgănești-Olt, este o excepție remarcabilă. Făcând un act de generozitate impresionant, Nădescu demonstrează că spiritul civic și dedicarea față de comunitate pot fi, într-adevăr, moșteniri de familie.

Pe terenul pe care îl deține familia Nădescu, funcționează Grădinița de la Școala Generală Nr. 2 din Drăgănești-Olt, o instituție foarte importantă pentru educația copiilor din localitate. Deși proprietatea este valoroasă și costurile asociate cu deținerea acesteia sunt semnificative, Viorel Nădescu și tatăl său au ales să sprijine educația și dezvoltarea comunității fără a cere ceva în schimb și nu să utilizeze acest teren în scopuri personale. Tatăl lui Viorel Nădescu plătește anual impozitele aferente terenului pe care îl deține și pe care funcționează grădinița.

„Consider că educația este fundamentul pe care se construiește viitorul oricărei comunități. Prin susținerea acestei grădinițe, familia mea dorește să investească în viitorul orașului Drăgănești-Olt”, afirmă Viorel Nădescu.

Acest gest nu doar că asigură continuitatea funcționării unei instituții preșcolare esențiale, dar stabilește și un precedent valoros în ceea ce privește responsabilitatea socială. Prin menținerea proprietății în folosul comunității, familia Nădescu pune bazele unui model de altruism și dedicare civică, oferind un exemplu pozitiv pentru ceilalți membri ai comunității.

Cu alegerile locale la orizont, inițiativele și caracterul lui Viorel Nădescu sunt analizate cu atenție de către alegători. Generozitatea sa necondiționată față de comunitatea locală se reflectă nu doar în susținerea acestei grădinițe, ci și în viziunea sa pentru un oraș în care fiecare acțiune este ghidată de binele comun. Alegătorii din Drăgănești-Olt au astfel ocazia să voteze nu doar un politician, ci un veritabil lider comunitar, care promite să continue tradiția familiei sale de a pune comunitatea pe primul loc.

Într-un peisaj politic unde promisiunile electorale sunt adesea trecătoare, exemplele de integritate și dedicare necondiționată, precum cele demonstrate de familia Nădescu, sunt esențiale. Ele reamintesc cetățenilor că, într-adevăr, există lideri care pun interesele comunității înaintea celor personale și că generozitatea adevărată nu cere nimic în schimb.

Articole asemănătoare

Sondaj IMAS: Ce partid ar castiga alegerile parlamentare, cine sunt marii perdanti

Lucy Ionesco

ALEGERI 2016: Sebastian Bodu candideaza la Primaria Sector 6: Toti sunt dezamagiti de candidatii propusi de PNL si PSD

Lucy Ionesco

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Alianta 2020 USR PLUS, respinsa de Biroul Electoral. Ce spun reprezentantii PLUS

Lucy Ionesco