Ce calcule isi face PSD pentru noua propunere de premier cu care va merge la Iohannis

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 28, 2016 17:27

Ce calcule isi face PSD pentru noua propunere de premier cu care va merge la Iohannis

Viorica Dancila ar fi noua propunere de premier a coalitiei PSD-ALDE, potrivit unor surse politice citate de postul Realitatea TV. Viorica Dancila este europarlamentar PSD si membra a filialei din Teleorman. In carti pentru Palatul Victoria ar fi si Daniela Carmen Dan, fost prefect de Teleorman, o alta apropiata a lui Liviu Dragnea.

Presa vehicula si varianta ca Vasile Dancu sa fie noua propunere de premier a PSD, insa vicepremierul a declarat, miercuri, ca el nu va fi una dintre propunerile pentru prim-ministru, spunand insa ca el participa impreuna cu Liviu Dragnea la “proiectul unei noi strategii pe termen lung de modernizare a Romaniei”.

Conducerea PSD s-a reunit, in aceasta dupa-amiaza, la sediul central al PSD pentru a decide cu ce varianta de premier vor merge la presedintele Klaus Iohannis. Asteptam declaratiile de presa ale lui Liviu Dragnea.

Printre social-democratii care si-au facut aparitia la sedinta se numara Gabriela Firea, Rovana Plumb, Marcel Ciolacu, Marian Neacsu, Mihai Tudose si Ionut Vulpescu.

Noua propunere de premier a PSD va fi imposibil de refuzat! De ce varianta suspendarii este exclusa

Cine este Viorica Dancila

Europarlamentarul Vasilica Viorica Dăncilă s-a născut la 16 decembrie 1963, la Roșiorii de Vede din județul Teleorman.

A absolvit Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, Ploiești în 1988. În 2006 a absolvit masterul ”Spațiul Public European” din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București. Este specializată în programarea și managementul proiectelor, bazele economiei petroliere și luarea deciziilor, expert în armonizarea legislativă — integrare europeană.

În perioada 1997-1998 a fost profesor la Liceul Industrial Videle. Din 1997 până în 2009 a fost inginer la Petrom SA, sucursala Videle, Serviciul Monitorizare Producție Țiței și Gaze.

Viorica Dancila este membră a PSD din 1996.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.