Life

VISUL REGELUI EP.27. Printesa ia o decizie importanta

Printesa este cea care pare a decide viitorul natiunii. La ea ajung diverse informatii si decide ca trebuie sa le studieze bine inainte de a lua decizia definitiva.

Il interogheaza pe Chunchu in legatura cu intalnirea secreta pe care acesta a avut-o cu Bihyeong si hotaraste sa-l tina, pentru o perioada, inchis pe acesta pentru a nu-l afecta cele care se vor intampla.

Bidam confirma inca odata ca printul nu este fiul regelui. Aceste zvonuri ajung si in tabara reginei care incepe sa puna presiune pe rege pentru ca acesta sa-l confirme pe print.

Mai mult decat atat, regele decreteaza ca oricine nu i se va supune va fi numit tradator.

Decretul regal naste tensiuni chiar si in Curtea Ministrilor, unii fiind de partea regelui si cerand ca Bidam sa fie trimis la hotar, impreuna cu armata sa, in timp ce altii o vad pe printesa ca fiind adevarata autoritate a regatului si invita la atacarea templului regal pentru a o captura pe regina.

Bidam pune si el presiune pe regina, dandu-i de inteles ca o trimitere a lui in afara cetatii, nu numai ca o va pune in pericol insusi pe printesa dar si el va sfarsi prin a fi executat de cei apropiati reginei.

Bihyeong incearca o ultima mutare inainte de a se declansa furtuna. Ii promite printesei ca ii va aduce capul reginei daca obtine promisiunea ca printul va fi inscaunat.

Este refuzat si, inainte de a pleca din palat, se intalneste cu sora lui Yushin, cea care il iubea extrem de mut si suferea pentru dragostea neimplinita.

Se vede si cu Yushin si, doctrinele celor doi par din ce in ce mai diferite; Yushin isi dorea unificarea celor Trei Regate in tmp ce Bihyeong vedea viitorul regatului, prin ruperea oricaror hotare intre clasele sociale.

Printesa se decide si ii ordona lui Bidam sa atace tabara reginei. Pe drum, este implicat intr-o ambuscada, in timp ce, palatul in care se afla printesa este atacat de Bihyeong si armatele sale loiale.

Inevitabil are loc infruntarea finala. Yushin, in fruntea trupelor loiale printesei si Bihyeong se dueleaza pentru a inclina balanta finala.

Dupa o lupta acerba, Yushin isi ucide adversarul si, totodata, bunul sau prieten.

Stiri pe aceeasi tema

Mireasa pentru fiul meu: Grigore si Mariana vor sa fie eliminati de vourile telespectatorilor

Bogdan

Radu Mazăre, la volanul unui Jaguar, la parada motocicliştilor: Prefer maşinile vechi şi fetele noi

Teodora Badescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 MARTIE 2014. Oana s-a saturat de singuratate si a format cuplu cu Viorel!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult