Life

VISUL REGELUI EP.38. Chunchu este tinut in detentie in Gogureyo

Chunchu este primit cu reticenta de sefii din Gogureyo. Mai intai considera ca venirea lui Chunchu, pentru a cere prietenia Gogureyo, este doar din interes si din dorinta de razbunare pentru moartea tatalui sau si a fiicei sale.

Desi generalul Yeongae Somun vede in Chunchu un om curajos si demn, regele ii cere trimisului din Silla ca, in schimbul aliantei dintre cele doua tari, Silla sa cedeze tarii vecine tinutul de la nord de Jungnyeong, vechi pamant de disputa intre vecini.

Problema este discutata si la Seorabeol. Regina este convinsa de Yushin sa nu cedeze tinutul amintit, in schimbul eliberarii lui Chunchu, motivand ca, inainte de plecarea in misiune, Chunchu a discutat cu el si, asteptandu-se sa fie retinut cu forta in Gogureyo, a dat dispozitii despre momentul in care va trebui sa fie eliberat.

Yushin are o discutie serioasa cu Beopmin si il mustra pentru faptul ca dragostea pentru Yeonhwa, care era in continuare gisaeng in capitala, l-a facut sa fie neatent la adevaratele probleme ale tarii.

Bidam, vechi rival al lui Chunchu, este singurul interesat ca perioada de detentie a trimisului Sillei in Gogureyo sa se prelungeasca cat mai mult insa si regele din Baekje, constient de influenta acestuia, trimite spioni pentru a-l ucide.

Dupa doua luni de cand fusese tinut cu forta in Gogureyo, Chunchu ii da de stire lui Yushin ca a venit momentul sa-l salveze.

Impreuna cu 3000 de soldati, Yushin a trecut granita, in Gogureyo. Totusi, in momentul in care comando-ul condus chiar de Beopmin a reusit sa-l elibereze pe Chunchu, la locul ambuscadei ajung si trupele din Baekje, tensiunea atingand cote maxime.

Chunchu si Beopmin reusesc sa scape insa, pana sa ajunga la armata condusa de Yushin, sunt incojurati de trupele generalului Yeongae Somun.

Stiri pe aceeasi tema

Rocada de vedete in juriul show-ului TE CUNOSC DE UNDEVA

Bogdan

MPFM 20 IANUARIE 2014: Grigore sfatuit sa ramana alaturi de Mariana pana la finala

Bogdan

Ronaldo si Madalina Ghenea au o relatie tot mai stransa

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult