Life

VISUL REGELUI, EPISODUL 28. Regina este infranta si cedeaza puterea

In tabara reginei ajunge informatia ca Bihyeong a fost ucis, in timpul asediului palatului. Regina decide sa paraseasca templul regal insa, pe pozitie ramane regele, decis sa-si infrunte fiica.

Revenit la palat, regele anuleaza decretul de numire ca regenta a printesei. Decide, de asemenea ca Bidam sa fie executat pentru tradare. Vrea sa abdice de la tron, in favoarea printului insa toate aceste decizii ii sunt date peste cap de hotararea printesei.

Printesa afirma ca Bidam a atacat tabara reginei datorita poruncii primite din partea ei, totodata cea care va trebui sa fie judecata pentru tradare fiind regina.

Regina si trupele ei isi stabilesc tabara generala la cetatea Namsan.

Bidam afla imediat acest lucru si, insotit de Yushin porneste in cautarea reginei.

Aflata in inferioritate evidenta, regina cere ajutorul regatului vecin, Baekje, regele tinutului vecin decizand sa-si trimita fiul pentru a o salva pe regina.

Armata reginei este decimata de Bidam si Yushin insa regina este salvata in ultimul moment de trupele din Baekje.

Regina incearca o ultima carte prin programarea unei intalniri cu printesa.

Printesa refuza insa sa-l numeasca pe print in locul regelui si ii ofera reginei doua variante: printul sa traiasca ca un om obisnuit sau sa moara ca un print.

Regina intelege ca a pierdut orice sansa de a reveni la conducere. Cu un ultim gest, ii da otrava printului, provocandu-i o moarte rapida.

Yushin afla de la una din slujitoarele lui Bihyeong ca acesta s-a lasat voit sa fie ucis de el pentru a-i salva pe Yushin si Chunchu de la riscul de a fi numiti tradatori.

Stiri pe aceeasi tema

Un sfert dintre copiii din Romania stau cu ochii in tablete si telefoane peste 6 ore intr-o zi cu scoala

Cristiana Petrariu Bota

Papa Francisc a acceptat sa fie membru de onoare al Academiei Romane, anunta Arhiepiscopia Romano-Catolica

Ioana Badulescu

Mircea Badea vorbeste despre condamnarea lui Mircea Basescu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult