Life

VISUL REGELUI, EPISODUL 40: Chunchu este acuzat de tradare

Chunchu refuza propunerea lui Bidam de a se alia cu el, in schimbul instalarii in functia de print mostenitor. Bidam ii spune ca regina nu este bagat in seama de celelelate tari pentru ca este femeie si pentru ca nu are mostenitori insa Chunchu afirma ca functiile regale sunt date doar de vointa poporului.

Imperiul Tang ataca Gogureyo, cu o armata de 100.00 de soldati. Generalul Yeongae Somun ii cere lui Chunchu sa se mentina loial idealului favorabil celor Trei Regate si sa nu ofere sprinjin Imperiului Tang.

Regina cere sfatul Curtii pentru a lua o decizie in privinta razboiului din Gogureyo, insa nu se poate ajunge la o decizie unanima.

Chunchu o invata insa de bine astfel incat regina decide ca o armata a Sillei, de 30000 soldati sa mearga aparent in sprijinul Imperiului Tang insa cu ordinul de a nu ataca in niciun fel.

Yeonhwa poarta o discutie cu mama ei vitrega in care recunoaste ca nu l-a iubit niciodata pe Beopmin ci doar planuieste razbunarea mortii mamei ei.

Beopmin doreste sa se afirme si ataca trupe Baekje, fara a avea un ordin in acest sens. Yushin il pedepseste crunt si il retrogradeaza din functie, pana la gradul de simplu soldat., numai pentru a invata legea militara.

Bidam continua planul de defaimare a lui Chunchu. Pune oameni sa lipeasca anunturi in capitala prin care Chunchu era proclamat print mostenitor.

Regina se vede obligata sa-l numeasca tradator pe Chunchu desi nu avea indoiala in loialitatea acestuia.

Chunchu, constient de acuzatiile care i se aduceau, planuia sa treaca oceanul in Wae insa planul sau fusese aflat de Bidam. Bidam apare in port exact cand Chunchu se imbarca pe un vas.

Chunchu refuza sa se predea si incearca sa scape aruncandu-se in mare. Bidam presupune ca Chunchu si fiul sau cel mic au murit, in acest eveniment, si ii transmite acest lucru lui Beopmin, venit in graba la locul actiunii.

Tatal lui Beopmin nu patise insa nimic. Urca din nou pe corabie, fiind inconjurat de cei mai apropiati oameni ai sai.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM SEZONUL 3: Andrei si Cristina au implinit doua luni de relatie

Bogdan

Inmormantarea Marioarei Zavoranu va avea loc marti. Oana Zavoranu a inchis portile la Cimitirul Eternitatea

Cristiana Petrariu Bota

Mihaela Spilca, primul dealer autorizat din Romania care aduce parfurmuri arabesti direct din desert

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult