Life

VISUL REGELUI, EPISODUL 33. Tensiune maxima intre Bidam si tabara lui Yusin si Chunchu

Rivalitatea dintre Bidam si Yusin ia amploare la cote de neimaginat. Trupele de hwarangi au fost dezarmate de armata personala a lui Bidam , cu acordul tacit al reginei.

Aceasta decide ca hwarangii sa fie scosi din garda personala regala si sa apartina, de acum inainte, de Ministerul de Razboi, mai precis cu sarcini precise in apararea hotarelor.
Yusin cerceteaza, pe cont propriu, conditiile in care a murit generalul Horim, banuiala sa indreptandu-se chiar spre Bidam.

Bidam insa inabusa aceste tentative de aflare a realitatii si reuseste sa-l prinda pe Yusin, in prezenta unor apropiati ai lui Bihyeong, tradator declarat al reginei.

Chunchu revine la Curte si reuseste sa negocieze eliberarea lui Kim Yusin.

Dupa ani buni, Uija ajunge pe tronul Baekje si, imediat apar premise pentru un razboi intre tara sa si Silla.

Generatiile se schimba insa conflictul intre familiile din Silla, persista. Fiul lui Chunchu este intr-un permanent conflict cu Bidam, ajuns cel mai influent personaj de la Curte.

Nu este de acord cu dictatura acestuia insa excesele sale de orgoliu sunt temperate de Chunchu, pentru a nu provoca discutii de amploare.

Chiar Chunchu refuza o functie la Curte, oferit de regina, doar de dragul de a ocoli inerentele disensiuni.

Beopmin este trimis in misiune la hotar, cerandu-i-se sa nu se mai apropie, o vreme de capitala.

Are un rol decisv la respingerea unui atac venit dinspre trupele statului Baekje, care cauta sa-si impuna suprematia pe piata comerciala din zona.

Chunchu, Yusin si fostele capetenii ale hwarangilor au o intalnire de taina pentru a pregati apararea tarii impotriva unui iminent atac venit dinspre vecina Baekje.

Bidam afla de aceasta intalnire si, considerand-o conspirativa, porneste in graba sa-i aresteze peparticipanti.

Stiri pe aceeasi tema

Serban Huidu, dat afara de la Prima TV. Noul actionar nu mai doreste „Cronica Carcotasilor” pe post, desi are 20 de ani de difuzare

Teodora Badescu

Eli Roman dezvaluie de ce i s-a facut rau in direct la Realitatea TV

Cristiana Petrariu Bota

CASTIGATOR MASTERCHEF, 23 decembrie 2014. Ciprian Ogarca a castigat!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult