Life

VISUL REGELUI, EPISODUL 34. Baekjanii ocupa cetatea Daeyaseong

Bidam incercuieste locatia in care Chunchu, Yusin si ceilalti fosti conducatori Hwarang, puneau la cale planul de aparare a tarii.

Fiind sub spectrul unei posibile acuzatii de tradare, Chunchu si Yusin au reusit sa scape de urmarire, printr-un coridor subteran.

Nervos peste masura de esec, Bidam il viziteaza la palat pe Chunchu pe care il ameninta cu pedeapsa aspra, in cazul in care mai unelteste impotriva deciziilor Curtii.

Mai mult, Yeonhwa, fata intr-o casa de toleranta, il asmute pe Bidam, impotriva lui Chunchu si Yusin, afirmand ca poporul in considera pe Chunchu, un dragon care are sanse sa conduca regatul.

De fapt, frumoasa Yeonhwa nu cauta decat razbunare pentru moartea razboinicului Bihyeong.

Regina, sfatuita de Chunchu, hotaraste sa cheme la consiliu pe toti membrii Curtii, pentru a pune la punct planul de aparare a tarii, impotriva atacurilor venite dispre Baekje.

Sursa foto: nationaltv.ro

Pe campul de lupta, Beopmin, fiul cel mare al lui Chunchu, face adevarate fapte de vitejie. Apara cu succes cetatea de la Daeyaseong, punct strategic de la hotar.

Baekjanii aveau insa un plan foarte bine pus la punct pentru a-si apropia victoia. Regele din Baekje trimisese, cu mult timp inainte, mai multi spioni, in tara vecina, cu rolul de a destabiliza atmosfera in tabara adversa.

In Seorabeol, continua infruntarea intre Bidam si Chunchu, Chunchu este adus in fata Curtii pentru a se apara de acuzatia de tradare.

Reuseste sa convinga Curtea de faptul ca oastea pe care o pregatise, impreuna cu Yusin, era in slujba tarii si gata oricand sa apere tara de atacurile tarilor vecine.

In schimb, Chunchu arunca acuzatii impotriva lui Bidam, invinuindu-l ca s-a implicat direct in numirea oamenilor in functii, la Curte. Regina dispune ca Bidam sa fie cercetat de aceste faradelegi.

In lipsa lui Beopmin, plecat in capitala pentru a se intalni cu Yeonhwa, si cu ajutorul spionilor din cetate, baekjanii au cucerit Daeyaseong si i-au ucis pe ginerele lui Chunchu, stapanul cetatii, dar si pe fiica luptatorului care era insarcinata si astepta un copil.

Stiri pe aceeasi tema

A murit Tobias Strebel, barbatul care a cheltuit o avere ca sa semene cu Justin Bieber

Cristiana Petrariu Bota

Promisiuni pe care trebuie sa ni le facem noua insine pentru a fi fericiti

Cristiana Petrariu Bota

Mihaela Spilca, primul dealer autorizat din Romania care aduce parfurmuri arabesti direct din desert

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult