4.6 C
România
28 februarie 2021
Life

VISUL REGELUI, EPISODUL 35. Bidam si Chunchu isi continua rivalitatea

Lucrurile se desfasoara intr-un ritm alert, atat la palat cat si pe campul de lupta.

Bidam, constient de puterea pe care o avea la Cutea de Ministrii, nu considera o amenintare absoluta influenta pe care Kim Chunchu o avea asupra reginei.

Refuza sa acorde sprijinul pentru trimiterea de osti care ar fi urmat sa apere cetatea Daeyaseong.

Fiul lui Chunchu, Beopmin, aflat in Capitala, afla de asediul asupra cetatilor de la hotar. Intelege cat de important ar fi un ajutor militar acordat de Bidam si merge de indata la ecesta.

Il gaseste in compania lui Yeonhwa, lucru total in dezacord cu sentimentele sale.

Refuzat de Bidam, Beopmin il ameninta pe acesta cu sabia insa, nu reuseste decat sa cada prizonier al trupelor personale ale adversarului tatalui sau.

Bidam planuia sa-l foloseasca pe Beopmin ca arma indreptata impotriva lui Chunchu astfel incat, in momentul in care acesta a venit sa ceara eliberarea fiului sau, i-a cerut sa cada in genunchi pentru a cere indurare.

Chunchu alege sa stea drept in fata rivalului sau, amenintandu-l chiar cu o pedeapsa aspra, in cazul in care nu isi va demonstra evinovatia, in acuzatiile de coruptie care ii fusesera aduse.

In sprijinul lui Beopmin intervine Yeonhwa, acesta obtinand eliberarea celui pe care il iubea, prin vorbe mestesugine spuse lui Bidam.

Eliberat din temnita, Beopmin se hotaraste sa puna umarul la apararea cetatii Daeyaseong, alaturi de bunicul sau, plecat cu putin timp inaintea lui, spre cetatea de la hotar, cu misiunea de a-l descoperii pe spionul aflat in locatia atacata de armata Baekje.

Baekje este foarte interesat de capturarea cetatii Daeyaseong. Insusi regele a ajuns in tabara militara care organiza ofensiva.

In Seorabeol, tensiunea este maxima. Chunchu atrage atentia ca ziua in care campurile manoase ale tarii vor cadea in mana dusmanului, sunt aproape.

Militeaza ca regina sa se duca sa se intalneasca cu regele din Baekje, pentru incheierea amiabila a conflictului.

Stiri pe aceeasi tema

CASTIGATOR MASTERCHEF, 23 decembrie 2014. Ciprian Ogarca a castigat!

Cristiana Petrariu Bota

CNA a amendat Romania TV pentru modul in care a tratat subiectele despre Casa Regala inainte de decesul Regelui Mihai

Ioana Badulescu

Cat de sus pot zbura avioanele comerciale. Explicatii aduse de un lector in studii aviatice

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult