2.2 C
România
28 februarie 2021
Life

VISUL REGELUI, EPISODUL 36: Tatal lui Chunchu este ucis de trupele din Baekje

Regina din Silla ii refuza lui Chunchu ocazia unei solii oficiale catre tabara regelui din Baekje, insa il incurajeaza pe acesta sa actioneze pe cont propriu.

La hotar, cetatea Daeyaseong rezista cu greu asalturilor dusmanilor.

Beopmin planuieste fortificarea defensivei, cu ajutorul trupelor lui Yushin. Cel din urma decide sa intervina in ajutorul cetatii asediate insa, inainte de a actiona, este chemat la palat de regina si cei de la Curte.

Generalul este audiat in legatura cu antrenarea, in secret, a 10000 de soldati insa este declarat nevinovat, dupa interventia reginei.

Yushin isi declara sprijinul pentru cetatea Daeyaseong insa este sfatuit sa amane trimiterea de armate, la locul luptei, pana la intoarcerea lui Chunch de la negocierile cu regele din Baekje.

Mai mult decat atat, Bidam incearca sa-l atraga pe Yushin de partea lui, cerandu-i sa-i jure loialitate insa generalul refuza acest lucru, considerandu-l o mare umilinta.

Beopmin incearca sa rupa stransoarea armatelor adverse insa este prins intr-o ambuscada, tradat fiind de spionii care inca se mai aflau in cetatea Daeyaseong.

Regele din Baekje refuza propunerea de retragere venita din partea lui Chunchu, afirmand ca nu se mai lasa pacalit de vorbele reginei din Silla.

Este momentul in care Yushin se hotaraste sa plece spre Daeyaseong, in fruntea armatei sale insa, in ultima clipa, este oprit de Bidam, venit la hotare, pentru a-l judeca pe Chunchu pentru o presupusa tradare in fata celor din Baekje.

Pentru Daeyaseong situatia devine critica. Pe de-p parte Beopmin si cumnatul sau se hotarasc sa treaca la ofensiva in timp ce tatal lui Chunchu incearca sa evacueze o mare parte din femei si copii.

Desi civilii din cetate sunt dusi la loc sigur, tatal lui Chunchu cade rapus chiar de generalul spion.

Vestea cade in tabara lui Yushin si Chunchu ca un traznet.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 FEBRUARIE 2015. Madalina si Catalin s-au despartit la scurt timp dupa ce au fost eliminati din competitie

Delia Ion

MPFM 10 FEBRUARIE 2015. Doamna Maria, incurajari de mama pentru Cristian

Delia Ion

Cele mai frumoase carti din Romania, un proiect unic in tara noastra de design de carte, isi desemneaza castigatorii printr-o expozitie spectacol pe 25 octombrie

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult