Life

VISUL REGELUI, EPISODUL 41. Chunchu ajunge in tinutul Wae

Kim Chunchu isi continua drumul pe mare spre tinutul Wae. Odata ajuns pe tarm, isi trimite fiul cel mic, pe Inmun, sa dea de veste lui Yushin ca este sanatos si ca va avea nevoie de ajutorul sau.

Bidam expune problema in fata reginei. Il acuza pe Chunchu de tradare, pentru vina de a se vrea print-mostenitor insa regina refuza sa creada ca vina este una reala.

Bidam afla de vizita lui Inmun la Yushin si isi da seama ca Chunchu este in viata.

Yushin ajunge si el in fara reginei tarii, cu un mesaj clar din partea lui Chunchu, in care acesta neaga ca vrea sa devina print-mostenitor si ca ales sa paraseasca Sorabeol-ul doar pentru a nu mai intretine starea de tensiune.

Regina intelege ca loialitatea lui Chunchu nu poate fi pusa la indoiala.

Yushin si Bidam isi continua rivalitatea insa, de aceasta data, Yushin nu a mai pastrat pozitia defensiva si l-a amenintat pe adversarul sau ca, in cazul in care va porunci uciderea lui Chunchu, il va pedepsi asupru.

Beopmin ajunge si el in capitala si merge la Yeonhwa pentru a-i cere socoteala ca l-a tradat in favoarea lui Bidam.

Nu dupa mult timp de cand Chunchu a intrat in Wae, a fost incojurat de trupele regale si dus la palat. Regina din Wae decide insa sa-l elibereze pe Chunchu, insa numai dupa ce, in favoarea acestuia, intervine chiar printul tarii.

Marea problema, in cazul sederii lui Chunchu in Wae era faptul ca tara era sub influenza clanului Soga care, desi nu avea functii oficiale, conducea cu adevarat tara.

In Silla, regina se decide sa ia opozitie fata de actiunile Curtii. Ii declara nevinovati de vina de a trada pe Chunchu si Alcheon apoi decide sa deschida hambarele regale in favoarea populatiei.
Chunchu se vede intr-un adevarat razboi al intereselor politice. Pe rand, Wae, Baekje si Silla incearca sa se foloseasca de situatia nesigura a lui Chunchu.

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL, 4 APRILIE 2017. Silvia a rabufnit: Am imbatranit prematur in show

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 MARTIE 2014. VIOREL: Oana nu este sincera cu mine!

Bogdan

Radio Europa Libera se aude din nou in Romania, adaptat la mijloacele de comunicare moderne, cu alte studiouri si alte voci

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult