11.3 C
România
25 februarie 2021
Life

VISUL REGELUI, EPISODUL 42. Regina din Silla este bolnava, in stare critica

Nici in Wae nu este liniste la palat. Printul ia hotararea de a distruge influenta clanului Soga. Isi pune planul in aplicare si ii ucide pe principalii capi ai clanului.

In urma acestei actiuni militare, devine print-mostenitor, cu puteri foarte mari in regat.

Visul reginei din Silla era acela de a construi o pagoda insa planurile ei sunt sabotate de Bidam.

Prin oameni infiltrati in randul muncitorilor, Bidam provoaca o razmerita in randul acestoraa, pe motiv ca nu sunt platiti de luni bune.

In realitate, rapoartele aratau ca insusi Bidam sustragea banii care ar fi trebuit sa ajunga la muncitori.

In Wae, Chunchu are parte de un aparator surpriza, in persoana generalului Giebaek, din Baekje, caruia regele sau ii poruncise sa-l ocroteasca pe demnitarul Sillei, atata timp cat acesta ramanea in Wae.

Regina isi vede planul ridicarii pagodei tot mai greu de realizat si, intelegand de unde i se pun piedici, il cheama la ea pe Bidam.

Il intreaba pe acesta de adevaratele sale ambitii politice si Bidam ii raspunde ca tot ceea ce isi doreste este binele Sillei.

Regina il numeste pe Bidam in functia de conducator al Curtii, functie care avea prerogative in numirea urmasului la tron.

Nu trec foarte multe zile si Bidam convoaca deja sfatul liderilor Curtii in vederea luarii unei decizii privind viitorul print-mostenitor.

Totul cincide insa cu inrautatirea starii de sanatate a reginei, devenita, in scurt timp, chiar critica.

Lucrurile se tensioneaza, in lipsa unei opozitii adevarate, in Seorabeol, impotriva lui Bidam.

Vestile ajung si in Wae astfel incat Chunchu ia hotararea de a se intoarce in Silla.

Intampina mai intai opozitia ucigasilor platiti de Bidam, de care il scapa insa Giebaek, apoi chiar a trupelor printului din Wae care nu-l dorea plecat din regat, de teama ca Silla sa nu-i devina inamic.

Stiri pe aceeasi tema

IUBIRILE CROITORESEI, EPISODUL 12. Sira face primele greseli capitale

Bogdan

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a murit! Artistul s-a sinucis in locuinta sa din Essex si a fost gasit fara viata in aceasta dimineata

Cristiana Petrariu Bota

Citate despre FEMEI si IUBIRE

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult