Life

VISUL REGELUI, EPISODUL 44. Bidam incepe o revolta impotriva reginei

Chunchu reuseste sa se imbarce pe o corabie cu scopul precis de a parasi regatul Wae. In Silla lucrurile incep sa se precipite. Bidam convoaca adunarea tuturor liderilor Jingol, tema fiind numirea unui regent al tarii.

Alcheon si alti cativa demnitari refuza sa participe la adunare, considerand ca numirea unui regent este un act tradator, in conditiile in care toti ar trebui sa se roage pentru insanatosirea reginei.

Apar insa, imediat, voci care sustin instalarea in functia de regent a lui Bidam, acesta remarcandu-se, in opinia lor, prin fapte de intelepciune, ca membru al Curtii luand mai multe decizii in folosul poporului.

Spre uimirea tuturor, la adunare apare chiar regina, insotita de Yushin. Il acuza pe Bidam de tradare desi acesta i-a spus raspicat ca regatul, in lipsa unui succesor oficial, este unul slab. Regina promite ca va numi un succesor, in momentul in careva termina pagoda la care lucrase atata timp.

In timp cese intorcea la palat, reginei i se face din nou foarte rau si problema tarii, ramasa la mana lui Bidam, revenea in actualitate.

Regina gaseste totusi solutia ca, in lipsa lui Chunchu, sa ocoleasca numirea lui Bidam, in functia de regent.

O alege ca succesoare pe printesa Seungman, lucru care duce la puternice miscari la Curte. Bidam refuza sa accepte decizia reginei si se decide sa stranga oaste si sa inceapa o revolta.

Chunchu isi da seama ca nu va putea acosta in Silla, in toate porturile fiind plasati oameni de-ai lui Bidam, gata sa-l aresteze. Alege calea de a cobori de pe nava, pe coastele din Baekje, de acolo urmand sa intre in Silla insa, din pacate pentru el, la acostare este asteptat de Gyebaek si trupele acestuia.

Palatul din Silla este aparat, pentru moment, cu succes de Yushin insa Bidam reuseste sa stranga de partea sa o armata foarte numeroasa, cu gandul nu numai de a o invinge pe regina ci si de a o umili si de a o forta sa-l numeasca rege, in locul ei.

Stiri pe aceeasi tema

O fotografie a romanului Eduard Gutescu, inclusa in topul National Geographic 2015

Cristiana Petrariu Bota

Radio Romania, printre cele mai bune posturi de radio din Europa. Modificarea legii SRR – SRTV nu va rezolva problemele TVR

Cristiana Petrariu Bota

Razvan si Dani, in doliu la Neatza: Deturam motoarele, mai putina hahaiala!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult