VISUL REGELUI, EPISODUL 45. Chunchu revine in Silla si promite infrangerea tradatorului Bidam

Bogdan
By Bogdan februarie 24, 2014 21:12

VISUL REGELUI, EPISODUL 45. Chunchu revine in Silla si promite infrangerea tradatorului Bidam

Chunchu este capturat de generalul Gyebaek si dus in captivitate, in Sabiseong, capitala Baekje.

Regele ar vrea, in prima instanta, sa il execute pe Chunchu, pentru vina de a fi provocat numeroase victime, in randul populatiei din Baekje.

Chunchu a replicat ca nu tine cu dintii de viata sa, mai importanta fiind pacea in Cele Trei Regate. Nici razbunarea nu a fost un scop in sine pentru el, amintindu-i regelui ca trupele Baekje au provocat moartea tatalui sau si a fiicei sale.

Viata politica din Silla este extrem de agitata. Yushin planuieste, impreuna cu generalii, sa formeze o trupa de elita cu ajutorul careia sa-l salveze pe Chunchu din capitala Baekje.

Regina refuza insa sa dea permisiunea indeplinirii unei astfel de misiuni, Yushin avand, in continuare, sarcina de a apara palatul regal, de armata lui Bidam.

Bidam il cheama in tabara sa,pe Yushin pentru o intalnire in timpul careia ii cere generalului sa o paraseasca pe regina si sa i se alature, pentru o Silla prospera.

Yushin refuza ideea lui Bidam, numindu-l tradator.

In tabara lui Bidam, se afla retinut si Beopmin, a carui soarta parea fi asemanatoare tatalui lui: executia.

Yeonhwa mai face insa un gest surprinzator. Ii adoarme pe paznicii temnitei in care era tinut Beopmin si ii ofera cestuia libertatea.

Regina se hotaraste sa faca ea pasul decisiv, pentru a-l elibera pe Chunchu, din detentia Baekje. Trimite o solie la Sabiseong, din care faceau parte Alcheon si mostenitoarea tronului regal.

Se promite regelui din Baekje ca, in cazul eliberarii lui Chunchu, toti prizonierii de razboi vor fi eliberati imediat.

Desi sfatuit de demnitari sa refuze propunerea venita din Silla, regele din Baekje ii reda libertatea celui retinut, nu inainte de a-l “ucide”, simbolic, pe “dusmanul” Chunchu.

Schimbul se face la granita, Chunchu ajungand in Seorabeol in timp util pentru a-i promite reginei ca il va infrange pe tradatorul Bidam.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.