Life

VISUL REGELUI. Episodul 46 – Tensiune maxima intre tabara regala si tabara lui Bidam

Chunchu o sfatuieste pe regina sa faca tot posibilul pentru a atrage de partea sa, opinia publica.

In plus, pentru reusita, era absolut necesara chemarea soldatilor de fier de la granita cu Baekje, pentru a apara capitala.

Bidam are o adevaata criza de nerzi, in momentul in care afla ca Chunchu a fost eliberat teafar, din capitala statului Baekje.

Puterea creata de alianta dintre Chunchu si Yushin era una redutabila si acest lucru devenea clar si pentru liderul rasculatilor.

Suverana incepe sa puna planul in aplicare. Tine un discurs, in fata poporului, in care isi cere iertare pentru neajunsurile existente in fiecare familie.

Chunchu se intalneste cu Bidam pentru o ultima incercare de ocolire a luptei.

Bidam ii spune, arogant, lui Chunchu ca ar accepta o uniune cu Chunchu insa doar cu scopul ca el sa devina regele tarii.

Bidam se folseste de minune si tactici mai putin corecte. O santajeaza pe Yeonhwa, cu viata mamei sale, poruncindu-i sa mearga in tabara reginei pentru a face tot posibilul sa-i provoace moartea acesteia.

Yeonhwa ajunge in Seorabeol si este primita in slujba suveranei.

Beopmin si apropiatii sai planuiesc eliberarea mamei lui Yeonhwa, captiva inca in tabara lui Bidam.

Reusesc sa o elibereze pe aceasta si pleaca spre Seorabeol.

Sunt insa incercuiti de oamenii lui Bidam. Beopmin si Sino reusesc sa scape de urmaritori insa, prin sacrificiul lui Chabi, una din cele mai credincioase slujitoare ale reginei.

Din pacate, nici Sino nu supravietuieste ranilor suferite in timpul urmaririi.

Regina porunceste atacarea taberei lui Bidam. Lupta este echilibrata, deznodamantul fiind unul imprevizibil.

Yeonhwa isi duce insa, pana la capat, datoria. Pune otrava in medicamentele reginei si ajuta la agravarea starii de samatate a suveranei.

Regina moare spre marea trisete a lui Chunchu si Yushin. Bidam afla si el vestile si planuieste atacul decisiv asupra armatei regale, cu gandul de a invinge si de a deveni regele Sillei.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENRU FIUL MEU 4 FEBRUARIE 2015. Ionela catre Alba ca Zapada: Nu ma mai copia!

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Mariana a acceptat cererea in casatorie a lui Grigore

Bogdan

Valentina Pelinel, insarcinata cu Cristi Borcea. Becali confirma ca Borcea e tatal copilului frumoasei Valentina Pelinel

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult