Filme

VISUL REGELUI, EPISODUL 47. Regina a murit! Bidam planuieste inscaunarea!

Bidam este incurajat de faptul ca a vazut o stea cazatoare cazand peste capitala. Isi da seama ca ceva tragic s-a intamplat cu regina si isi incurajeaza apropiatii spunanca victoria este aproape.

In cealalta tabara, Alcheon ii cere lui Chunchu sa fie lasat sa o vada pe regina, insa refuzul acestuia il pune pe ganduri.

Chunchu isi da seama ca trebuie sa actioneze imediat pentru a schimba opinia publica a soldatilor din cele doua tabere combatante.

Initiaza un truc prin confectionarea unui zmeu urias de care a legat o faclie aprinsa, iluzia celor care au vazut flacara urcand fiind aceea ca steaua cazatoare, cazuta in tabara reginei, urca inapoi pe cer.

Trupele lui Bidam par descumpanite insa, si mai surprinzatoare, a fost aparitia reginei, in public, in timpul unei intalniri dintre Bidam si Yushin.

Regina este insa grav bolnava si de acest lucru si-a dat seama si Bidam.

Simtind ca sfarsitul ii este aproape, regina le vorbeste tuturor apropiatilor, pentru ultima oara.

Cere urmasei ei, printesei Seungman, sa fie aproape de popor, lui Yushin, sa fie tot atat de loial noii regine iar lui Chunchu i-a cerut sa-si duca la indeplinire mare lui vis, acela de a unifica Cele Trei Regate.

Intr-un moment de tihna, lui Chunchu ii apare, in fata, viziunea lui, in ipostaza regala. Viziunea il indeamna pe Chunchu sa faca pact cu Bidam cu conditia ca, in urma compromisului, sa ajunga rege, postura din care i-ar fi fost mult mai usor sa isi duca planul la indeplinire.

Bidam afla insa de decesul reginei si, chiar in timpul ceremoneii de inmormantare a acesteia, se apropie, cu armata, de palatul regal.

Stiri pe aceeasi tema

TRADAREA EPISODUL 69, 4 FEBRUARIE 2015. Selma isi revine din tratamentul cu pastile, administrat de Kenan

Bogdan

Filmul Stejar – Extrema Urgenta, realizat din ordinul PCR, difuzat de TVR in aceasta seara

Cristiana Petrariu Bota

TRADAREA EPISODUL 64, 26 IANUARIE 2015. Copilul recunoaste ca Nihal l-a impuscat pe sotul ei

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult