-1.8 C
România
27 ianuarie 2021
Filme

VISUL REGELUI, EPISODUL 51. Chunchu este aspru criticat pentru deciziile sale politice!

Situatia se complica la curtea regatului Silla. Chunchu intelege corect mersul politic din regiune si se decide sa se apropie mai mult de Imperiul Tang, pentru ca aceasta sa sustina unificarea Celor Trei Regate.

Adevarat politician, Chunchu alege ca numeroasele victime, inregistrate in razboaiele fara numar, din ultimii ani, sa nu se fi jertfit in zadar.

Deciziile sale politice sunt insa atacate de Alcheon, conducatorul Curtii, care vede in noul Chunchu, un tradator de tara, vandut Chinei.

Nici curtile regale din Baekje si Gogureyo nu inteleg sacrificiul facut de Chunchu si decid sa-l puna pe acesta pe lista tradatorilor cauzei unirii Celor Trei Regate.

Chunchu il trimite pe fiul sau, Beopmin, sa duca un mesaj elogios, noului imparat din Tang, insa de acolo, fiul lui Chunchu vine cu cerinte si mai umilitoare pentru Silla.

Imperiul Tang i-a cerut lui Chunchu ca Silla sa adopte denumirea erei din Tang, lucru de neconceput pentru multa lume.

Chunchu este gata sa accepte o noua umilinta venita din partea marelui imperiu vecin, de dragul planurilor de unire facute cu mult timp inainte.

Se intampla o mica drama. Nici Yushin nu ii intelege deciziile politice si, asemeni altora, considera ca Chunchu se umileste mult prea mult si, odata cu el, umileste intreaga tara.

Se decide sa paraseasca Seorabeol-ul pentru o perioada nedeterminata.

Regina din Silla era insa grav bolnava. Se hotaraste sa numeasca un regent caruia trebuia sa-i lase mostenire tronul.

In prima instanta, regina vrea sa-l numeasca pe Chunchu in aceasta pozitie insa protestul lui Alcheon si al Curtii a facut ca si regina sa accepte intrunirea unei adunari a liderilor Jingopentru a fi numit regentul.

Yushin revine si el in capitala, cu scopul de a-i aduna pe fostii capitani hwarang. Hotaraste ca viitorul regent al Sillei nu poate fi un vasal al Imperiului Tang.

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 31 REZUMAT, 17 FEBRUARIE 2015. Narin se intalneste cu parintii ei

Bogdan

Filmul ACASA, cel mai premiat documentar romanesc al acestui an, proiectat la festivalurile de film

Cristiana Petrariu Bota

TIFF 2015: Capitala internationala a filmului s-a mutat la Cluj

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult