Lifestyle

VISUL REGELUI, EPISODUL 43. Bidam planuieste sa fie numit regent in Silla

Chunchu ordona oamenilor sai sa nu forteze o plecare spre Silla, de dragul reputatiei tarii sale. Ii cere insa voie printului din Wae sa plece catre casa insa acesta refuza, sub pretextul ca stie de intentiile criminale ale lui Bidam.

Bidam domina, in continuare, viata politica din Silla, profitand de grava boala a reginei.

Porunceste ca nimeni sa nu poata intra la regina, nici macar membrii familiei sale sau oameni cu functii importante de la Curte.

Stie ca un adevarat conducator al tarii are nevoie de sprijinul poporului si incearca sa manipuleze vointa maselor, oferind multimii orez si foi de canepa.

Cea care reuseste insa sa ajunga aproape de regina este Yeonhwa. Aceasta o indeamna pe regina sa dea ordin pentru Yushin pentru a veni cu armata, in sprijinul palatului.

Cea care duce ordinul regal este chiar Yeonhwa, spre marea mirare a lui Yushin si a lui Beopmin, aflat si el in tabara unchiului sau.
Bidam afla ca Yushin, in fruntea unei armate numeroase, se apropie de Seorabeol si il intampina, in afara capitalei. Il acuza de tradare insa afla cu uimire ca acesta venise spre capitala, cu acordul scris al reginei.

Desi acum era aparata de trupele lui Yushin, regina recunoaste ca puterea ei este limitata, in lipsa lui Chunchu, neputand sa impiedice numirea lui Bidam in functia de regent.

Mama adoptiva a lui Yeonhwa ii spune lui Bidam ca ea a trimis ordinul regal catre Yushin motiv pentru care Bidam a poruncit pedepsirea acesteia. Pedeapsa este insa intrerupta de Yushin venit sa discute cu Bidam despre treburile tarii.

Bidam ii cere lui Yushin sa nu i se mai impotriveasca deoarece poporul este de partea lui.

Chiar si Yushin si-a dat seama ca singura solutie pentru un viitor fericit al Sillei, este intoarcerea lui Chunchu, inainte de a avea loc intrunirea liderilor tarii, pentru numirea viitorului regent.

Chunchu a refuzat insa, de mai multe ori, sa paraseasca tinutul Wae, fara aprobarea conducatorilor de acolo, insa mesajele acestea, trimise catre Silla,aveau ca scop amagirea lui Bidam si a tuturor spionilor sai infiltrati in palat.

Chunchu prinde insa momentul prielnic de a se intoarce in Seorabeol, in timpul unui dineu dat de printul Wae, in cinstea mesagerilor din Baekje, veniti sa-l ia la ei in tara pe Chunchu.

Mai mult decat atat, printul Wae a refuzat sa-l predea pe solul Sillei, acest lucru ducand la un mic conflict izbucnit intre cele doua tabere.

Fara a mai fi supravegheat de Gyebaek, Chunchu reuseste sa plece catre Silla.

Articole asemănătoare

Manichiură perfectă: trucuri și produse recomandate

Lucy Ionesco

Zece motive care ne strica relatiile amoroase. Ce spune psihologul Alexandru Plesea

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 FEBRUARIE 2014. Oana si Aurelian ar putea forma un cuplu!

Bogdan