-1.8 C
România
28 ianuarie 2021
Viata bate filmul

Vlad Grigorescu este castigatorul IUMOR 2016! VIDEO

CASTIGATOR IUMOR 2016. Vlad Grigorescu este castigatorul showului de comedie IUMOR, editia din 2016! El este concurentul care a fost ales castigator, atat de juriu, cat si de telespectatori. După o seară cu momente de senzaţie, magicianul Vlad Grigorescu a câştigat marea finală „iUmor” şi premiul în valoare de 20.000 de euro. 

Momentul lui de stand up comedy combinat perfect cu magia i-a dat pe toţi pe spate, juraţii au dat „Like-uri”, iar publicul a votat. Vlad Grigorescu merită marele premiul al primului sezon „iUmor„.

CASTIGATOR IUMOR 2016. Ce va face cu banii câştigaţi? Vrea să deschidă un teatru special pentru iubitorii de stand up comedy. Noi nu putem decât să îl felicităm pe Vlad şi să aşteptăm cu sufletul la gură marea deschidere.

CASTIGATOR IUMOR 2016. In calificari, Vlad Grigorescu a facut trucul care a omorât 12 magicieni! Vlad Grigorescu şi-a riscat viaţa cu un număr de magie extrem de periculos. Iluzionistul a sfidat imposibilul: A prins un glonţ cu gura.

Cele mai noi stiri despre emisiunea iUmor

CASTIGATOR IUMOR 2016. A demonstrat că gândurile tale nu sunt un secret pentru el! In premieră națională, iluzionistul Vlad Grigorescu a aratat că el poate să prindă un glonț, în gură! A fost vorba despre un truc deosebit de periculos care a fost făcut prima dată 1851 de un magician care a murit, din păcate din cauza acestui truc. Aceeași soartă au avut-o și alți 11 magicieni!

Mai jos puteti vedea momentul din finala iUmor.

CASTIGATOR IUMOR, 5 IUNIE 2016. Cum a fost finala iUmor. VIDEO

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 24 REZUMAT, 8 FEBRUARIE 2018

Delia Ion

MIRELA BOUREANU VAIDA: Carla Maria seamana cu mine!

Bogdan

FERMA VEDETELOR 17 MARTIE 2015. Vica Blochina decisa sa reziste 3 luni fara sex

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult