Viata bate filmul

Vlad Morar la Romanii au talent. Un copil inteligent care la 10 ani a terminat clasa a 5-a

Vlad Morar este un copil foarte inteligent, curios si foarte talentat. A dovedit-o din plin la ROMANII AU TALENT, iar la preselectiile de vineri, 5 iunie 2015, va da tot ce are mai bun. Va fi castigatorul ROMANII AU TALENT? Vom vedea, insa indiferent de rezultat, teatrul va iesi castigator. O spune chiar Vlad Morar. 

„Romanii au talent este un concurs placut pentru care trebuie sa muncesti foarte mult si unde inveti sa te adaptezi si ceea ce inseamna o competitie adevarata! Momentul meu din seara aceasta va fi ma complicat decat cel din preselectii. Nu stiu daca voi castiga sau nu, dar teatrul va fi castigator in seara aceasta, cu siguranta!”.

Vlad Morar inca un copil, dar un copil foarte inteligent. La 10 ani termina clasa a 5-a.

Vlad Morar – Romanii au talent, sezonul 5 – Semifinala 5

M-am nascut pe 24 martie 2005.

In perioada gradinitei am inceput sa-mi dezvolt tot felul de hobby-uri si pasiuni, iar printre ele a fost teatrul. La varsta de 5 ani am avut un rol mai important intr-o piesa la final de semestru la gradinita si atunci am fost aplaudat foarte mult de catre audienta pentru ca era un rol foarte greu in limba engleza pe care il spuneau in general copiii nativi de limba engleza.

Yeva Shiyanova, hot la ROMANII AU TALENT din 5 iunie 2015

La 6 ani am inceput clasa I la Scoala Internationala Transylvania College si a aparut adevarata pasiune pentru citit, am devorat pur si simplu „Legendele Olimpului”, „Iliada” si „Odiseea”, am citit cateva sute de carti pana in prezent.

Tot la varsta de 6 ani am inceput sa scriu poezii si proza scurta, inspirat fiind de toate cartile pe care le-am citit sau pe care parintii mi le-au citit. Poetii mei preferati sunt George Cosbuc si Mihai Eminescu. Toate poeziile mele au substrat filozofic, se refera la o stare sufleteasca sau la conditia umana, din aceasta cauza am si fost invitat la evenimente private unde am recitat sau am compus o poezie pentru momentul respectiv.

La aceeasi varsta de 6 ani am inceput sa studiez chitara clasica cu un profesor din Cluj.

CASTIGATORI ROMANII AU TALENT, 5 iunie 2015: Ei sunt castigatorii Romanii au Talent, sezonul 5 ultima semifinala

Tot in clasa I am intrat in trupa de teatru a scolii.

Pe parcursul anilor, intre 2012-2015 am avut momente pe scena cu trupa de teatru, de asemenea si monologuri cu diverse personaje, am participat la concursuri scolare unde am luat diverse premii, fiind tot timpul apreciat pentru vitalitatea cu care imi prezint personajele.

Am multe visuri pentru viitor, dar toate includ prezenta familiei si a prietenilor in viata mea, dorinta de a deveni actor sau muzician.

Motivul principal pentru care imi doresc sa devin actor este ca astfel voi putea impartasi si altora bucuria mea de a trai, de a glumi, de a petrece momente minunate impreuna, de a deveni mai buni, mai empatici unii cu altii.

De asemenea iubesc si muzica si imi face placere atunci cand sunt pe scena cu chitara, ma straduiesc si muncesc foarte mult sa iasa cat mai bine.

Stiri pe aceeasi tema

Eugenia Constantin, avocat in Baroul Bucuresti, s-a sinucis si si-a condamnat fiul, pe Rares, la moarte

Cristiana Petrariu Bota

TAXA AUTO 2015: ANAF iti calculeaza online TAXA AUTO

Cristiana Petrariu Bota

GUNES, EP 8 REZUMAT 25 AUGUST 2016. Haluk, Gunes si Ali, noi tensiuni in familie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult